Δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο καλοκαιρινό πουφ...

Με το καλοκαίρι να είναι πλέον με τα καλά εδώ, είναι πιθανόν να θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στη βεράντα ή τον κήπο σας. Για να του δώσετε μια καλοκαιρινή νότα, εμείς σας προτείνουμε να τα στολίσετε με στιλάτα πουφ μιας και το boho στιλ είναι ξανά στη μόδα.

Προτού μας γκρινιάξετε ότι λεφτά για πουφ δεν υπάρχουν, διαβάστε παρακάτω! Γιατί; Εκεί θα βρείτε ένα πανεύκολο και οικονομικό DIY για να φτιάξετε στιλάτα, τετράγωνα πουφ με τα τα χεράκια σας. Ακόμα καλύτερα: δεν θα χρειαστεί να γαζώσετε απολύτως τίποτα. Πάμε να δούμε πώς θα τα καταφέρετε;

Τι θα χρειαστείτε
Ύφασμα (προτιμήστε κάποιο χοντρό ύφασμα μιας και αυτά στέκονται καλύτερα)
Ψαλίδι
Μεζούρα ή χάρακα
Σπάγκο
Βελόνα
Πιστόλι σιλικόνης (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας)
Μπιλάκια πολυστερίνης (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη για κατασκευές)

Πώς θα τα φτιάξετε

1. Αρχικά απλώστε το ύφασμα, μετρήστε το και, στη συνέχεια, κόψτε το με βάση τις διαστάσεις του πουφ που θέλετε να φτιάξετε.







2. Αφού κόψετε το ύφασμα, απλώστε τα κομμάτια στο τελικό σχήμα του πουφ για να επιβεβαιώσετε ότι οι διαστάσεις του είναι σωστές.




3. Χρησιμοποιήστε το πιστόλι σιλικόνης για να κολλήσετε τα σημεία στα οποία το ύφασμα ξεφτίζει. Στη συνέχεια, απλώστε ξανά τα κομμάτια του υφάσματος στο τελικό σχήμα του πουφ και ενώστε τα μεταξύ τους ράβοντάς τα γερά με σπάγκο για να δημιουργήσετε το σκελετό του πουφ. Θυμηθείτε να αφήσετε ένα μικρό κομμάτι ανοιχτό σε μια από τις πλευρές του μαξιλαριού για να μπορέσετε να το γεμίσετε.




4. Γεμίστε το πουφ με τα μπιλάκια πολυστερίνης και τέλος ράψτε καλά το σημείο που έχετε αφήσει ανοιχτό.


Γεμίστε το πουφ σιγά και με προσοχή.


 
Top