Μπορεί η ιατρική να έχασε έναν... λαμπρό εγκέφαλο, ο υπόλοιπος κόσμος κέρδισε όμως το "κορμί πατριώτη". 

Η εκθαμβωτική Έμιλι Ρατακόφσκι έκανε άλλη μια εμφάνιση-φωτιά και μας αποκάλυψε πως η μητέρα της δεν υποστήριζε την ιδέα να μάθουμε την κόρη της για τα κάλλη της

Πρέπει να είσαι πραγ-μα-τι-κά σέξι για να καταφέρεις να μετατρέψεις μια βελούδινη κίτρινη παντελόνα σε αισθησιακό ρούχο. Και η Έμιλι Ρατακόφσκι απέδειξε πως είναι!


Η πρωταγωνίστρια του Gone Girl μάλλον ξέχασε... το σουτιέν της στο σπίτι πριν πάει στην εκδήλωση Women in Film Max Mara Face of the Future στο Chateau Marmont, και ως συνήθως τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.




Η Έμιλι, η οποία πρόσφατα έγινε 25, γράφτηκε σε πρακτορείο μοντέλων σε ηλικία 14 ετών αλλά η φήμη της εκτοξεύθηκε με τη συμμετοχή της στο βίντεοκλιπ του 'Blurred Lines' του Robin Thicke.




Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ES για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, η όμορφη μελαχρινή, δήλωσε: «Αρχικά δεν το σκεφτόμουνα ως κάτι περισσότερο από μια διασκεδαστική δραστηριότητα και μια ευκαιρία να βγάλω χρήματα και να αγοράσω τα παπούτσια που πέθαινα να αποκτήσω".




Ωστόσο, η μητέρα της, Kathleen Balgley, είχε άλλα σχέδια για την κόρη της. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε θα επιθυμούσε να την δει να γίνεται ογκολόγος, αλλά η Έμιλι προτίμησε να γίνει μοντέλο...

Η 25χρονη σταρ έχει πει σχετικά με αυτήν την επιθυμία της μητέρας της: «Η μαμά μου έλεγε: 'Όχι, αυτή θα πρέπει να γίνει ογκολόγος', γιατί δεν της άρεσε η ιδέα του να γίνει η εμφάνισή μου η μεγαλύτερη αξία στη ζωή μου. Από την άλλη, όμως, πάντα με συμβούλευε να μην αισθάνομαι αμήχανα με το σώμα μου, και να μην απολογούμαι για τη σεξουαλικότητά μου."

news247.gr
 
Top