Αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ακριβώς μία μέρα πριν ξεκινήσει στο Παρίσι η κρίσιμη παγκόσμια Διάσκεψη για το Κλίμα, όλος ο κόσμος γίνεται μία δυνατή φωνή. Λόγω των πρόσφατων αποτρόπαιων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, έχουν απαγορευτεί οι δημόσιες διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις. Ένας λόγος παραπάνω να μαζευτούμε σε κάθε άλλη γωνιά του πλανήτη και να διεκδικήσουμε μαζί έναν ειρηνικό κόσμο και άμεση δράση ενάντια στις κλιματικές αλλαγές.

130 χώρες και περισσότερες από 1000 πόλεις συμμετέχουν στη μεγαλύτερη κινητοποίηση ενάντια στις κλιματικές αλλαγές. Στην Ελλάδα:

Στην Αθήνα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το WWF και το Avaaz και συναντιόμαστε κοντά στην είσοδο του μουσείου της Ακρόπολης στις 10.30. Θα έχουμε διάφορες δραστηριότητες για μικρά και μεγάλα παιδιά έως τις 12.00, οπότε και θα ξεκινήσει ο περίπατός μας προς το Σύνταγμα. Δες το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης.
Στην Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουμε 13.00 από την πλατεία Αριστοτέλους και θα καταλήξουμε στον Λευκό Πύργο. Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Στα Ιωάννινα σε περιμένουμε με το ποδήλατό σου στις 12.00, έξω από το κτίριο της Νομαρχίας για να κάνουμε πετάλι για το κλίμα. Μάθε περισσότερα.
Στην Ρόδο σε περιμένουμε στις 16.00 στο χώρο του Ακταίον (στην πλατεία Ελευθερίας), όπου θα προβληθούν ταινίες σχετικές με τις κλιματικές αλλαγές, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και θα υπάρχει ζωντανή μουσική. Μπες εδώ για να δεις περισσότερα.
 
Top