Μην βιάζεσαι, μην οδηγείς αφηρημένος/η ή με ένταση και μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου
Σελήνη στον Κριό τετράγωνο με Πλούτωνα στις 4.00 μ.μ.

Η μέρα κυλάει με έντονους ρυθμούς και εξωστρεφή διάθεση έως το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά η οξυθυμία και η ένταση μας κυριεύουν. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι με το παραμικρό και να μην χάνεις την υπομονή σου. Η μέρα γίνεται δύσκολη και κρύβει καταπιεσμένο θυμό.

Ήλιος στον Τοξότη στις 5.27 μ.μ.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη σήμερα το απόγευμα και θα παραμείνει έως τις 22/12 που θα περάσει στον Αιγόκερω. Η αισιοδοξία και η εμπιστοσύνη που χαρίζει ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο, θα δοκιμαστούν σκληρά αυτή τη φορά, όπως θα δείξουν οι εξελίξεις.

Σελήνη στον Κριό αντίθεση με Αφροδίτη στις 6.57 μ.μ.

Ο εκνευρισμός και η δυσαρέσκεια που προκαλεί αυτή η όψη δημιουργεί αρνητικό κλίμα και όλα μας φταίνε. Η συμβίωση γίνεται ανυπόφορη και θέτουμε θέματα, που σε άλλη περίπτωση θα αφήναμε να περάσουν καλοπροαίρετα. Μην επιτρέπεις στις συναισθηματικές σου μικρότητες να χαλάσουν τη διάθεσή σου.

Σελήνη στον Κριό σύνοδο με Ουρανό στις 9.16 μ.μ.

Αυτό το βράδυ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μην βιάζεσαι, μην οδηγείς αφηρημένος/η ή με ένταση και μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Αν νιώσεις την ανάγκη να βγεις, επίλεξε ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει, κάνε κάτι ασυνήθιστο και ικανοποίησε κάθε εκκεντρική σου επιθυμία για να εκτονώσεις την ένταση. Απόψε χρειάζεται να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Αν δεν πετύχεις αυτό που θέλεις, η υπερένταση θα σε κάνει ανεπιθύμητο ακόμα και σε σένα τον ίδιο.

Κριέ, Ζυγέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, είναι μια μέρα που φέρνει αναστατώσεις, ξαφνικά γεγονότα και περίεργη διάθεση. Από την άλλη όμως μπορείς να την απολαύσεις, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, ευνοείσαι πολύ σήμερα, από την τύχη, από λάθη άλλων αλλά και από τις συγκυρίες. Μπορείς να ελπίζεις σε ένα συναρπαστικό βράδυ.

Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, μην κατσουφιάζεις με το παραμικρό. Μοιάζεις σαν γεροντοκόρη που της έταξαν γάμο και αθέτησαν τη συμφωνία.

Το astrology.gr σου εύχεται να ξεδώσεις όσο μπορείς και να εκτονωθείς όσο χρειάζεσαι.



Πηγή
 
Top