Η διαφορά του «σώπα» από το «μίλα» είναι μόνο μια προσταγή που ορίζει η διάθεση

Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 9.01 πμ

Αναρωτιέμαι τί από όλα όσα θέλω να πω, μπορεί να ισχύσει

Στην τόσο επικοινωνιακή αυτή μέρα, φρόντισε από το πρωί ως το αργά το μεσημέρι να μην παρασυρθείς και να μην πεις πράγματα που δεν τα εννοείς. Το μυαλό βρίσκεται σε σύγχυση και η φιλοσοφική τάση που επικρατεί δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θα ήθελες. Επειδή υπάρχει περίπτωση να εκτεθείς, μην δίνεις υποσχέσεις και μέτρα τα λόγια σου.

Ερμής εξάγωνο με Άρη στις 6.14 μμ

Θα την βρω την άκρη, μην το συζητάς

Από το απόγευμα και μετά το μυαλό κινείται με αστραπιαίες ταχύτητες. Η τάση είναι να μιλάς πολύ, να συζητάς ώρες ατέλειωτες, να ψάχνεις να βρεις αιτίες και αφορμές. Αν οι συγκυρίες είναι καλές, δεν θα χάσεις στιγμή το χιούμορ και την αισιοδοξία σου. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα, οι ώρες αυτές είναι ιδανικές να ψάξεις για λύσεις, μέσω ασταμάτητης επικοινωνίας.

Σελήνη στους Διδύμους στις 7.16 μμ

Αυτό που σκέφτεσαι δεν είναι καν αυτό που υπονοείς

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, επιβεβαιώνοντας την τάση να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο και να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Αν ασχολείσαι με τον γραπτό λόγο, μπορείς απόψε να συντάξεις ένα εντυπωσιακό κείμενο, με αρκετή όμως αλληγορία. Προτιμάς να μην είσαι σαφής γιατί σου είναι δύσκολο.
44’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδοτώντας μια Πανσέληνο στην οποία όλα είναι συγκεχυμένα κι επικρατεί η πλάνη, η ψευδαίσθηση και η ουτοπία. Ωστόσο, αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να τα διαλύσεις, συνειδητοποιώντας την κατάσταση.

Ζυγέ, Δίδυμε και Υδροχόε, ήρθε η ώρα να διαπρέψεις πάλι με το ακαταμάχητο πνεύμα σου. Εκφράσου στο κοινό σου!

Τοξότη, Παρθένε και Ιχθύ, ως αργά το απόγευμα να αποφύγεις να κάνεις σημαντικές συνεννοήσεις και ραντεβού. Προς το βράδυ προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Λέοντα και Κριέ, σκέφτεσαι καθαρά και ξάστερα και εκφράζεσαι αναλόγως. Ιδανική μέρα για συνεντεύξεις, επιδείξεις, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις με κοινό.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ, δώσε βάση σε όσα ακούς αφού εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να δώσεις μεγάλη έμφαση στις δικές σου σκέψεις. Προτιμάς να δέχεσαι, παρά να δίνεις.



Πηγή
 
Top