Υλικά
3/4 φλιτζανιού γάλα
2 κ.γ. βανίλια
1 φλιτζάνι στέβια (ή άλλο φυσικό γλυκαντικό όπως splenda)
1/2 φλιτζάνι τριμμένο μπισκότο χωρίς; ζάχαρη
2 αυγά
250 γρμ. τυρί κρέμα, μαλακό, κομμένο σε κύβους (με χαμηλά λιπαρά κατά προτίμηση)
1 φλιτζάνι ξινή κρέμα (sour cream) – για την κρέμα
2 κ.σ. στέβια (ή άλλο φυσικό γλυκαντικό όπως splenda) – για την κρέμα
2 κ.γ. βανίλια – για την κρέμα
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς
Βουτυρώστε το ταψάκι
Βάλτε το γάλα, τη βανίλια, τα αυγά, τη στέβια και το τριμμένο μπισκότο στο μπλέντερ και ανακατέψτε για 15 δευτερόλεπτα
Βάλτε το μείγμα στο ταψάκι και ψήστε για 40 – 45 λεπτά
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει
Ανακατεύουμε το τυρί, με τη στέβια και την βανίλια για να φτιάξουμε την κρέμα.
Απλώνουμε το μείγμα τυριού στη βάση που έχει κρυώσει
Προσθέτουμε από πάνω φράουλες και μαρμελάδα φράουλα με φρουκτόζη
Αφήνουμε το επιδόρπιο στο ψυγείο να κρυώσει
Notes
Χωρίς ζάχαρη Sugar free
Καλή σας απόλαυση!!!