Ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου έκανε στροφή στην καριέρα του



O Nίκος Παπαδάκης ένας από τους πιο όμορφους Έλληνες και ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στη χώρα μας. Με αμέτρητες φωτογραφήσεις και εξώφυλλα, δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε και τον τίτλο του ωραιότερου άντρα του κόσμου, μετά τον οποίο ακολούθησε καριέρα στον χώρο του modeling.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει ακολουθήσει το πάθος του που είναι η αγιογραφία.

Ο Νίκος Παπαδάκης είναι ταλαντούχος και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια σχεδόν αποκλειστικά με το επάγγελμα, τόσο δημιουργώντας αγιογραφίες, όσο και συντηρώντας αγιογραφίες άλλων δημιουργών.

Όπως διαβάζουμε αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Κάιρο μαζί με συνεργάτες του προκειμένου να ολοκληρώσουν την τελευταία φάση της αναπαλαίωσης του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται στην περιοχή Margirgis, και υπάγεται στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.


Πρόκειται για ροτόντα χτισμένη στις αρχές του 20ού αιώνα, ιστορημένη από τον ζωγράφο Κωνσταντίνο Παρθένη. Η ροτόντα εδράζεται επάνω σε έναν εντυπωσιακά διατηρημένο τριώροφο ρωμαϊκό πύργο κυκλικής κάτοψης που χρονολογείται τον 1ο αιώνα μ.Χ. Η αναπαλαίωση και αναστήλωσή του κρίθηκε αναγκαία καθώς το μνημείο παρουσίαζε σύνθετα προβλήματα, όπως ρηγματώσεις και καθιζήσεις που είχαν αντιμετωπιστεί αποσπασματικά παλαιότερα.



Την συντήρηση των αγιογραφιών του Κωνσταντίνου Παρθένη ανέλαβε η ομάδα στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Παπαδάκης.

Πηγή: tff.gr



 
Top