Μαχαίρωσε έναν άνδρα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή



Στο δικαστήριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας αναμένεται να οδηγηθεί ο τηλεοπτικός γιος του Ντέιβιντ Χάσελχοφ, στην τηλεοπτική σειρά «Baywatch», Τζέρεμι Τζάκσον.

Ο Τζέρεμι συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε έναν άνδρα στο Γουέστλέικ της Καλιφόρνια και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τους Λος 'Αντζελες Τάιμς, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής, βρήκαν έναν άνδρα που είχε μαχαιρωθεί στο αριστερό πάνω μέρος του κορμού του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Λος 'Αντζελες για θεραπεία, και όπως κατέθεσε στην αστυνομία δράστης της επίθεσης ήταν ο Χόμπι, που είναι το όνομα του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Τζέρεμι Τζάκσον στην τηλεοπτική σειρά.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι αστυνομικοί, αφού ερεύνησαν την περιοχή κατέληξαν στην σύλληψη του Τζάκσον, ο οποίος υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα καθώς το θύμα επιχείρησε να τον ληστέψει.

Μετά την κατάθεσή του, η αστυνομία του απήγγειλε την κατηγορία της επίθεσης με θανατηφόρο όπλο και ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.



Πηγή: parapolitika



 
Top