Οι προδιαγραφές του, σύμφωνα με σχεδιαστές και κατασκευαστές, ξεπερνούν κάθε γυναικεία προσδοκία και υπόσχονται εκτός από προστασία από απρόσμενες εγκυμοσύνες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και αμέριστη ερωτική ολοκλήρωση σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση...



λόγος για το νέο γυναικείο προφυλακτικό, αμερικανικής προέλευσης, η διάθεσή του οποίου στην αγορά αναμένεται να προκαλέσει... καταναλωτικό οργασμό!




Η ονομασία του είναι VA w.o.w και όπως ανακοινώνει η κατασκευάστρια εταιρεία, Ixu, σε σχετικές δοκιμές που έγιναν σε δείγμα 50 γυναικών, η επιτυχία ήταν 100%, αφού είχαν οργασμό και οι 50, βέβαια μετά την τέταρτη φορά που το χρησιμοποίησαν. Η διαφορά του σε σχέση με ότι έχει μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει έγκειται στο σχήμα στη βάση του που μοιάζει με καρδιά. Μέσα στην καρδιά υπάρχει ένας μικρός μηχανισμός ο οποίος δονείται κατά τη διάρκεια της πράξης και προκαλεί ερεθισμό των έξω γυναικείων γεννητικών οργάνων της.

Όπως διευκρινίζουν μάλιστα οι κατασκευαστές του η γυναίκα μπορεί να το φορέσει μέχρι και 8 ώρες πριν από την χρήση, δηλαδή την επαφή. Φυσικά με τη χρήση του δεν απαιτείται και η ταυτόχρονη χρήση προφυλακτικού από τον άνδρα. Στις βλέψεις μάλιστα της εταιρείας, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου, είναι τα εξελιγμένα τεχνολογικά προφυλακτικά τα οποία θα συνδέονται με smartphones και θα ελέγχονται με ένα απλό touch screen..

Στην μακρά ιστορία της προφύλαξης αξίζει να σημειώσουμε πως το πρώτο γυναικείο προφυλακτικό δημιουργήθηκε πριν από 20 χρόνια με την ονομασία femaledom, ένας συνδυασμός των αγγλικών λέξεων female και condom…Οι πρώτες κριτικές δε, ήταν απογοητευτικές, αφού πολλές γυναίκες παρομοίασαν την συνουσία φορώντας με το σεξ με πλαστική σακούλα...



Πηγή: treloi



 
Top