Το δύσκολο μέρος το κατάφερες: βρήκες την κοπέλα που πάντα ονειρευόσουν και είστε μαζί. Ή μήπως δεν είναι αυτό το δυσκολότερο κομμάτι;

Είσαι στον πρώτο καιρό της σχέσης σου και πρόκειται να γνωρίσεις τις φίλες της κοπέλας σου;Μην πανικοβάλλεσαι, το Manslife. δείτε εδώ με μια μαγική λίστα ώστε και να τις κάνεις να σε συμπαθήσουν και να κερδίσεις την έγκριση της κοπέλας σου.

1. Βρες κοινά ενδιαφέροντα
Προσπάθησε να "σπάσεις τον πάγο" με το να βρεις πράγματα που αρέσουν τόσο σε εσένα όσο και τις φίλες της. Μπορεί να είστε από το ίδιο νησί, να έχετε το ίδιο αγαπημένο συγκρότημα ή την ίδια εμμονή με το Breaking Bad.

2. Να είσαι εντυπωσιακά ενδιαφέρων
Η λέξη κλειδί είναι το να "είσαι". Μην προσποιηθείς σε καμία περίπτωση κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα το καταλάβουν και θα φανείς επιδεικτικός και ψεύτικος.

3. Σεβάσου το χώρο τους
Σε περίπτωση που η κοπέλα σου συγκατοικεί, οφείλεις να κρατήσεις το χώρο καθαρό. Να σηκώνεις το αναθεματισμένο καπάκι
όταν πηγαίνεις τουαλέτα, να ξεπλένεις τις τρίχες όταν ξυρίζεσαι και γενικά να είσαι διακριτικός αν θες να τα πας καλά με τη συγκάτοικό της και να χαρεί να σε ξαναφιλοξενήσει.

4. Να συμπριφέρεσαι άνετα ακόμα και αν η κοπέλα σου δεν είναι εκεί
Μπορεί η σύντροφός σου να λείπει για λίγο και να έχεις μείνει μόνος με τις φίλες της. Μην τις αγνοείς κοιτώντας το κινητό σου και απαντώντας μονολεκτικά. Αντιθέτως, δείξε ενδιαφέρον για εκείνες και εκείνες να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσουν.

5. Χαιρέτησέ τις
Ακόμα και αν βιάζεσαι,αν είσαι απασχολημένος ή εκείνες δε σε έχουν αντιληφθεί. Είναι μια μικρή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους σου.

6. Αστειεύσου
Όλοι αγαπούν τους
ανθρώπους με χιούμορ. Κάνοντας κάποια αστεία θα αισθανθούν πιο οικεία μαζί σου και θα θέσεις τις βάσεις ώστε κάποια στιγμή να γίνετε και, γιατί όχι, φίλοι.

7. Μην τους "κλέβεις" τη φίλη τους
Είναι σημαντικό να συνεχίσουν να έχουν τις κοριτσίστικες βραδιές τους και να περνάνε χρόνο μαζί όπως πάντα. Μην είσαι λοιπόν συνεχώς παρών στην καθημερινότητα της κοπέλας σου γιατί το πιο πιθανό είναι οι φίλες της να αρχίσουν τα παράπονα για τη σχέση σας και κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, δεν το θέλεις.

8. Να σέβεσαι την κοπέλα σου
Τελευταίο και μακράν πιο σημαντικό από όλα τα παραπάνω. Να συμπεριφέρεσαι σωστά στη σύντροφό σου με σεβασμό και τρυφερότητα. Δε θα μπορούν παρά να εκτιμήσουν έναν τύπο που εκτιμά την κολλητή τους ( ίσως και να ονειρεύονται έναν τέτοιο και για εκείνες) !

 
Top