Χθες στο Los Angeles η Bella Hadid έκανε μια εμφάνιση που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους, τους θαυμαστές της αλλά και τους beauty maniacs εκεί έξω, αφού υιοθέτησε μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά για φέτος. 

Αυτή δεν είναι άλλη από τη φράντζα. Η Bella εμφανίστηκε με ανανεωμένο hair look το οποίο περιλαμβάνει έντονη φράντζα, ελαφρύ φιλάρισμα και ένα γλυκό καστανό τόνο στα μαλλιά της.

Μάλιστα το συγκεκριμένο καστανό χρώμα ταιριάζει αρκετά και αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας της. Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bella εμφανίζεται με φράντζα, είναι η πρώτη φορά όμως που υιοθετεί το συγκεκριμένο στιλ, το οποίο μας θυμίζει έντονα την εποχή που η Rachel Green από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια” είχε το αντίστοιχο hair look.



Πολλοί ήταν εκείνοι πάντως που παρατήρησαν ότι αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της Bella ήρθε αμέσως μετά την επανασύνδεσή της με τον πρώην της, Weeknd και έσπευσαν να σημειώσουν ότι αυτό το κούρεμα έχει μια περίεργη ομοιότητα με τα μαλλιά της Selena Gomez (με την οποία βρίσκονταν σε σχέση ο Weeknd μετά το χωρισμό τους῟.

Το μυστικό πάντως για να αναδειχθεί απόλυτα η φράντζα, βρίσκεται στη λάμψη των μαλλιών μας. Τα λεία μαλλιά αντανακλούν το φως, χαρίζοντας εκτυφλωτική λάμψη στο look μας και δίνουν υγιή όψη. Την επιθυμητή γυαλάδα θα ενισχύσουν τα κατάλληλα λάδια μαλλιών τα οποία εκτός από λάμψη, χαρίζουν θρέψη και προστασία.




Ξηρό λάδι χωρίς ξέβγαλμα, προστασία από τη ζέστη, Porphyra extract, Fresh Line



Light Luminous Reflective Oil, Wella



Precious Hair Oil, Messinian Spa



Optimum Oil Repair, Orzene beer

 
Top