Το λευκό παντελόνι φέτος το φθινόπωρο φοριέται όσο ποτέ.


Το λευκό παντελόνι είναι δυνατό trend φέτος το φθινόπωρο και είναι ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα. Σου έχουμε λοιπόν, όχι έναν, αλλά 10 διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις!


#Baggy παντελόνι συνδυασμένο με crop (μακρυμάνικο) top και nude πέδιλα.

#Φόρεσε το σκισμένο λευκό denim σου με τζιν τζάκετ και σέξι γόβες. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και τέλειο για τους φθινοπωρινούς μήνες που διανύουμε.


#Υιοθέτησε ένα boho style συνδυάζοντας, όπως η Alessandra Ambrosio, λευκό τζιν, με λευκό τοπ, μποτίνια και ζακέτα σε off-white απόχρωση και καφέ καπέλο.


#Φέτος το φθινόπωρο λατρεύουμε το loose style. Φόρα το φαρδύ λευκό σου παντελόνι με ένα φαρδύ πουλοβεράκι ή φούτερ που θα βάλεις μέσα από το παντελόνι σου στην μπροστινή μεριά (μόνο).

#Η Jessica Alba φοράει το ψηλόμεσο λευκό παντελόνι της με πουκαμισάκι και πλατφόρμες και μας αρέσει πολύ. Το τέλειο work style.

#Τζιν σε λευκή απόχρωση και τζιν πουκάμισο! Ένας συνδυασμός που αγαπάμε πολύ.

#Συνδύασε το λευκό σκισμένο τζιν σου με ένα φαρδύ τζιν πουκάμισο και μαύρα μποτίνια. Τα statement sunglasses είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί το στιλ και να εντυπωσιάσεις!

#Για εκείνες τις μέρες που δεν ξέρεις τι να βάλεις στη δουλειά, επέλεξε ένα λευκό skinny παντελόνι, πουλοβεράκι, ένα blazer και γόβες!

#Η Chrissy Teigen φοράει το ψηλόμεσο παντελόνι της με crop top και μακρύ παλτό και δείχνει υπέροχη.


#Το αγαπημένο μας casual look αποτελείται από λευκό denim, πουλοβεράκι και μυτερά ankle boots.

faysbook.gr
 
Top