Τα παντελόνια που επιβάλλεται να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Και όχι, το τζην δεν ανήκει σε αυτά.

Δε λέμε, καλά τα πανωφόρια, τα πουκάμισα, τα πουλόβερ, τα t-shirts και τα παπούτσια, αν όμως έπρεπε να καταλήξουμε στο κομμάτι εκείνο που ορίζει όσο κανένα την εκάστοτε εμφάνισή σου, τότε αυτό δεν είναι άλλο από το παντελόνι σου.
Με αυτό το δεδομενο, λοιπόν, ιδού πέντε προτάσεις που αξίζει να τσεκάρεις και -γιατί όχι;- να εντάξεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου. Πολύ δε περισσότερο αν έχεις βαρεθεί τα τζην.

Το κοτλέ



Αποτελεί το κομμάτι εκείνο που μπορεί αυτοστιγμεί να προσδώσει μια κάποια ιδέα «σοβαρότητας» (ή, καλύτερα, «σοβαροφάνειας») στις καθημερινές σου εμφανίσεις -διόλου τυχαία, αφού για χρόνια είχε ταυτιστεί με άντρες μιας «κάποιας» ηλικίας ή, εναλλακτικά, με τους φοιτητές των Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που ανήκουν στην περιβόητη Ivy League.

Αυτά τα τελευταία, πάντως, δεν εμπόδισαν το κοτλέ παντελόνι να εξελιχθεί σε μια από τις πιο «καυτές» τάσεις της τρέχουσας σεζόν. Μια «τάση» στην οποία αξίζει να δώσεις τουλάχιστον μια ευκαιρία και η οποία συνδυάζεται ιδανικά με... “greatest hits” της casual αντρικής γκαρνταρόμπας, όπως πιστοποιούν, εξάλλου, και οι φωτό που βλέπεις εδώ.

Το μάλλινο

Κατάλληλο τόσο για casual όσο και για λίγο πιο «επίσημες» περιστάσεις, ανάλογα πάντα με τα υπόλοιπα κομμάτια που θα φορέσεις και, κυρίως, με τα παπούτσια με τα οποία θα το συνδυάσεις.

Βλέπεις, το μάλλινο παντελόνι «αγαπά» τόσο τα sneakers (ενδεικτικά, τα All Time Classics Stan Smith), όσο και τα καλά δερμάτινα παπούτσια (με πρώτα και καλύτερα τα derbies και τα monk straps) -ακόμη και τις Chelsea boots, όπως μπορείς να διαπιστώσεις και στις φωτό από πάνω.

Η συνέχεια στo gr.askmen.com
 
Top