Το ξανθό είναι ένα χρώμα που πλέον έχει πολλές αποχρώσεις διαθέσιμες για να διαλέξεις. Δεν είναι μόνο το κλασσικό κίτρινο ξανθό ή το πλατινέ που ήξερες όλα αυτά τα χρόνια.

Ανάμεσά τους έχουν εισχωρήσει κι άλλες αποχρώσεις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεις το ιδανικό ξανθό χρώμα για τα δικά σου μαλλιά, την απόχρωση που θα ταιριάξει με τον φυσικό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου και θα μπορεί να σταθεί καλύτερα με το χρώμα που έχουν ήδη τα μαλλιά σου.

Κάθε σεζόν, ένα σωρό παραλλαγές του ξανθού σε προκαλούν να αλλάζεις το δικό σου, να πειραματιστείς και να κάνεις τη διαφορά με το χρώμα των μαλλιών σου ή απλά να μείνεις στα διαχρονικά.

Φέτος, φυσικά οι επιλογές είναι αρκετές, με τις πιο δημοφιλείς να είναι αυτές που θα δεις παρακάτω. Φωτεινές εκδοχές αλλά και πιο ψυχρές είναι στη διάθεσή σου για να διαλέξεις αυτή που θα σε συνοδεύσει τον φετινό χειμώνα.Strawberry Blonde. Γλυκό και φωτεινό ξανθό με τάση να πορτοκαλίζει.Platinum: Το γνωστό, λευκό ξανθό δεν λείπει ποτέ από τα haircolor trends.Honey Blonde. Μία γλυκιά απόχρωση με rose-gold ανταύγειες.Dirty Blonde. Ένα ξανθό που μοιάζει να έχει χάσει το δρόμο του, αλλά να έχει βρει έναν ακόμα καλύτερο.Baby Blonde. Το ξανθό που κιτρινίζει όσο πρέπει για να δώσει έναν πιο ζεστό τόνο στο αποτέλεσμα.


πηγή
 
Top