Το Reddit είναι ένας προορισμός γεμάτος θησαυρούς! Εδώ θα βρεις υπέροχα tutorials μακιγιάζ, θα δεις κορίτσια να ανταλλάσσουν...

τέλεια beauty tips και θα βρεις και μερικούς beauty κλώνους. Yeap, right! Σε αυτή την περίπτωση, της Adele!


Μια από τις users του Reddit, η hmemo όπως είναι το nickname της εκεί, ανέβασε μια φωτογραφία προκειμένου να μας δείξει τα makeup skills της. 


Λοιπόν, θα θέλαμε πολύ να «πιάνει» εξίσου το χέρι μας και να μπορούμε κι εμείς να σχηματίζουμε την τέλεια γραμμή eyeliner, αλλά η ομοιότητα της με την Adele ήταν τόση ώστε επισκίασε τελικά τα skills της.



Όμως, για να έχεις την πλήρη εικόνα και για το μακιγιάζ, να τα βήματα που ακολούθησε: αρχικά προετοίμασε την επιδερμίδα με το Benefit Cosmetics’ POREfessional Face Primer, άπλωσε το makeup Too Faced Born This Way Foundation στην απόχρωση Swan και το έκανε μίξη με το Wet n Wild Photo Focus Foundation στην απόχρωση Porcelain. Για την βάση, χρησιμοποίησε και την πούδρα Australis Fresh and Flawless, το Too Faced Soleil Bronzer στην απόχρωση Milk Chocolate, το ρουζ Mellow Cosmetics Peach Blush αλλά και το Mary-Lou Manizer’s της The Balm για φυσική λάμψη.

‘Οσον αφορά το eyeliner, για να πετύχει το πολυσυζητημένο cat eyes της Adele χρησιμοποίησε το NYX Matte Black Liquid Eyeliner και έβαλε μερικές στρώσεις Stila Huge Extreme Lash Mascara. Το τελευταίο touch ήταν το nude κραγιόν και η ίδια χρησιμοποίησε την απόχρωση Mannequin του Jeffree Star.
Πηγή
 
Top