Το ροζ μας έχει απασχολήσει θετικά σαν χρώμα τα τελευταία χρόνια καθώς αποτελεί επιλογή των αγαπημένων μας σχεδιαστών για τις κολεξιόν τους για καλοκαίρι αλλά και χειμώνα.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν να μην είναι μια από τις προτάσεις και για την επόμενη σεζόν! Αυτό που μας αρέσει πάρα πολύ όμως και για την ακρίβεια μας ξετρέλανε είναι ο συνδυασμός του κόκκινου με το ροζ που είδαμε (ok! όχι για πρώτη φορά) στις κολεξιόν ss 18 των οίκων Valentino, Oscar de la renta και Brandon Maxwell!

To κόκκινο με το ροζ όταν ενώνονται και δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θυμίζει sorbet παγωτό και μας μεταφέρει σε εκείνες τις ηλιόλουστες χρωματιστές μέρες του καλοκαιριού. Το ίδιο ισχύει και για το χειμώνα, που αν τα επιλέξεις από τώρα θα βάλεις χρώμα στις μουντές μέρες και παράλληλα θα εντυπωσιάσεις.

Mην νομίζεις πως είναι ένα outfit μόνο για fashionistas καθώς δεν είναι κάτι εκκεντρικό και φυσικά θα μπορούσες να το φορέσεις σε μια ανοιξιατική βραδινή σου έξοδο ή ακόμη αν είσαι και καλεσμένη σε ένα γάμο.

Τα κορίτσια στις εβδομάδες μόδας το αγάπησαν και οι επόμενες που θα το υιοθετήσουμε γιατί το έχουμε ερωτευτεί πραγματικά είμαστε εμείς. Πως όμως θα το φορέσεις χωρίς κανένα στιλιστικό λάθος



Τip:

To σύνολο σου αρχικά θα πρέπει να έχει συμμετρία και οι τόνοι του ροζ και του κόκκινου που θα επιλέξεις προσοχή να μην είναι φλούο, όμως θα ήταν καλή επιλογή αντί για ροζ ένα φούξια!

Τα αξεσουάρ σου (παπούτσια και τσάντα) ιδανικά θα πρέπει να είναι στους τόνους των βασικών σου χρωμάτων ροζ & κόκκινο ή σε κλασσικούς μαύρο ή κρέμ.



Δες λοιπόν κάτω τις αγαπημένες μας εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι fashionistas στην εβδομάδα μόδας και πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις το δικό σου outfit !!!











faysbook.gr
 
Top