Η 21χρονη Alexis Ren ποζάρει ολόγυμνη στο κρεβάτι και φωτογραφίζεται με εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία. 
Η πρώην μπαλαρίνα είναι μια καταπληκτική κοπέλα που αξίζει τον θαυμασμό μας.

Η Alexis René Glabach όπως είναι ολογράφως το όνομά της έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1996, και είναι μια ανερχόμενη Αμερικανίδα μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην φαντασία μας αλλά και στο μέσα από τους λογαριασμούς της που διατηρεί στα social media στο διαδίκτυο.
AdTech Ad
Είναι το κορίτσι που έσπασε όλα τα ταμεία με την φωτογράφηση της στο παροδικό «Maxim» για το τεύχος του Αυγούστου 2017, και έχει πάνω από 11 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

Είναι το τρίτο κατά σειρά τέκνο της οικογένειας που έχει συνολικά πέντε παιδιά, και έλκει την καταγωγή της από την Ρωσία και την Γερμανία.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Alexis Ren μεγάλωσε στη Σάντα Μόνικα, και απέκτησε υπέροχες καμπύλες με πολύ γυμναστική και σωστή διατροφή που την βοήθησε πολύ σε αυτό η μητέρα της που ήταν σύμβουλος διατροφής αλλά πέθανε το 2013 λόγω καρκίνου του μαστού.
Σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε αναφέρει ότι: «Αν σε μια γυναίκα της αρέσει να δείχνει το σώμα της, αυτό δεν την κάνει τσούλα, απελπισμένη ή χαζή».
Η 21χρονη Alexis Ren γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, και από μικρή και για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με το μπαλέτο με μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτό που ήθελε να κάνει περισσότερο ήταν να φωτογραφίζεται ως μοντέλο… και τα κατάφερε.

Μάλιστα, τα κατάφερε τόσο καλά που το αντρικό περιοδικό Maxim την έχει αποθεώσει μέσα από τις σελίδες του.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η νεαρή πρώην μπαλαρίνα ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι και φωτογραφίζεται με εσώρουχα, που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.
Alexis RenAlexis RenAlexis RenAlexis RenAlexis RenAlexis RenAlexis RenAlexis RenAlexis Ren
 
Top