«Καυτό» ρεβεγιόν υπόσχεται η αισθησιακή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Έλενα Χατζή. Η μελαχρινή σεξοβόμβα με ανάρτησή στην προσωπική σελίδα της στο facebook, αναζητά πέντε παρτενέρ για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και υπόσχεται να τους μείνει αξέχαστη η… έλευση του νέου έτους.

Η 36χρονη Ελενα Χατζή, με ύψος 1,66 και βάρος 54 κιλά, έχει καταφέρει να θεωρείται μια από τις 10 ωραιότερες «ντίβες» της ελληνικής βιομηχανίας πορνό και οι φαν της περιμένουν με αγωνία κάθε φορά τη νέα ταινία της.

Μόλις η Ελληνίδα πορνοστάρανέβασε το μήνυμα, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα σε ελάχιστα λεπτά "βομβαρδίστηκε" από μηνύματα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πάρτι.

Η εντυπωσιακή καλλονή φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες και ως σέξι Santa Claus Girl, φορώντας μόνο ένα μαύρο μικροσκοπικό μαγιό που αναδείκνυε τις τέλειες φυσικές αναλογίες της. Στις ναζιάρικες πόζες μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, η καυτή πρωταγωνίστρια κρατά όλο νόημα ένα φωτιζόμενο κουτί δώρου, ανεβάζοντας έτσι στα ύψη τη φαντασία όσων επιθυμούν να περάσουν μαζί της τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

Οι υποψήφιοι παρτενέρ της για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς περιμένουν πώς και πώς να επιλεγούν για την τελική φάση. Αυτό περιγράφουν και στα προσωπικά μηνύματα που της στέλνουν, προσπαθώντας να την «ξελογιάσουν» και να τους δώσει μια από τις πέντε θέσεις. Η επιλογή θα γίνει αποκλειστικά και μόνο από την ίδια την Έλενα, με τα κριτήρια να είναι άκρως αυστηρά και απαιτητικά, αφού ξέρει ακριβώς τι ζητά για να κάνει πράξη το όνειρό της. Σύμφωνα με την ανάρτηση, την Ελενα Χατζή δεν την απασχολούν τόσο τα «απολλώνια» κορμιά με τα θεληματικά πιγούνια όσο ο χαρακτήρας των υποψηφίων. Όσο καλύτερα της φερθούν τόσο πιο ανεπανάληπτες στιγμές θα ζήσουν μαζί της.

Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει τι θα περιλαμβάνει το μενού και αν οι πέντε επικρατέστεροι θα πρέπει να εμφανιστούν μπροστά της ντυμένοι... Αγιοβασίληδες.

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι η Ελενα Χατζή έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες, ώστε τόσο εκείνη όσο και ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί το πάρτι με τους πέντε να είναι έτοιμα τη μεγάλη ώρα. Το «παιχνίδι» θα περιλαμβάνει άφθονη σαμπάνια, φράουλες και σαντιγί για κάθε χρήση.

 
Top