Υπάρχουν πολλοί αντικειμενικοί λόγοι που καθιστούν το Φθινόπωρο την καλύτερη εποχή του χρόνου. Είναι η εποχή που ξεκινάμε να πίνουμε σιγά σιγά την ζεστή μας σοκολάτα καθήμενοι στα χουχουλιάρικα παπλώματά μας, να φοράμε πουλόβερ με κουκούλα και να χαζεύουμε από το παράθυρό μας τα φύλλα να πέφτουν κάνοντας νοσταλγικές σκέψεις.

Το Φθινόπωρο όμως, είναι επίσης αδιαμφισβήτητα η εποχή που οι άντρες είναι πιο σέξι από ποτέ για πολλούς και διάφορους λόγους. Υπάρχουν πολλά σέξι πράγματα που οι άντρες κάνουν μόνο το Φθινόπωρο, και τα παρακάτω είναι μερικά μόνο από αυτά:

1. Φορούν χουχουλιάρικα πουλόβερ που έχουν σούπερ σέξι σχέδια.

Ειδικά τα πουλόβερ με ναυτικά σχέδια είναι σκέτη τρέλα! Σκέψου απλά τον άντρα να ψωνίζει στο κατάστημα κάθε είδους διαφορετικά πουλόβερ και φούτερ με μικροσκοπικά φύλλα και δεντράκια. Τέλειο; 

2. Λένε εκφράσεις όπως: «Ουάου, έχει τρομερή παγωνιά έξω!»

Λατρεύω όταν ένας άντρας έχει κρυάδες και δε διστάζει να το δηλώσει. Δείχνει ενός είδους αδυναμία η οποία είναι πραγματικά ερωτεύσιμη!

3. Είναι γλυκούλιδες όταν εκνευρίζονται για το ποδόσφαιρο με τους φίλους τους.
Αν δεν σου αρέσει να βλέπεις ποδόσφαιρο μαζί του, τότε είναι ενοχλητικό το πώς αντιδρά κάθε φορά που κάτι τον ενοχλεί. Είμαστε κι εμείς όμως, που τρελαινόμαστε μ' αυτές τις αντιδράσεις...

4. Συμφιλιώνονται με την ιδέα του να αφήσουν μούσια.

Το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να αφήσει ένας άντρας μούσια. Δεν ιδρώνει, το συντηρεί εύκολα και φυσικά είναι σέξι. Άσε που τα μούσια λειτουργούν και ως το καλύτερο ...θερμαντικό.

5. Φορούν κολλητά τζιν που τους σχηματίζουν ...θεάρεστα οπίσθια.

Είναι ένας καλός λόγος να εύχεσαι κάθε χρόνο να τελειώσει γρήγορα το καλοκαίρι. Κάνει όλα εκείνα τα ηλιοβασιλέματα και τις κρύες μέρες να αξίζουν και με το παραπάνω.

6. Προσφέρονται να σου δανείσουν το μπουφάν τους.

Ναι το παραδέχομαι, θα ήμουν ικανή να πω ψέματα πως κρυώνω μόνο και μόνο για να δανειστώ το μπουφάν του αγαπημένου μου. Η πιο όμορφη κίνηση...

7. Ιδρώνουν λιγότερο.

Λιγότερος ιδρώτας = λιγότερες μυρωδιές = περισσότερες αγκαλιές = καλύτερο σεξ.

8. Φορούν σκουφάκια, φανελάκια και κασκόλ.
Όταν τυλίγονται με ότι περισσότερο μπορούν για να μην κρυώνουν, είναι αξιαγάπητοι. Βέβαια, αυτή η περίοδος καθυστερεί λιγάκι αλλά δεν υπάρχει θέμα.

9. Τριγυρνούν στον δρόμο κρατώντας ζεστές κούπες με καφέ.

Όταν κρατά τον αγαπημένο του καφέ που αχνίζει και σου φέρνει και τον δικό σου στο κρεβάτι, τι άλλο να ζητήσεις; Είστε έτοιμοι για παιχνιδάκια τώρα!

10. Φορούν ψηλές κάλτσες με σχέδια.

Το καλύτερο σημείο είναι όταν είναι καθιστός και ξαφνικά από την άκρη του παντελονιού του ξεπροβάλλουν οι πολύχρωμες και χουχουλιάρικες κάλτσες του. Όλα τα λεφτά! 

11. Πίνουν κόκκινο κρασί.

Τα ροζέ κρασιά και τα κοκτέιλ είναι ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως το Φθινόπωρο απαιτεί δύο ποτήρια κόκκινο κρασί για εσένα και τον καλό σου που θα συνοδεύονται με λίγο ψωμάκι ή τυρί.

12. Περνούν ολόκληρες μέρες τυλιγμένοι με την κουβέρτα βλέποντας ταινίες ή σειρές.

Όταν είσαι ερωτευμένος, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ήσυχο σαββατοκύριακο που θα περάσεις με τον καλό σου, βολεμένοι στον καναπέ ή το κρεβάτι και μέσα στα παπλώματα. Αγκαλιαστείτε ελεύθερα, χανόμαστε!

 
Top