ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ!

Ερωτική εξομολόγηση δημοσίως, μέσω Instagram, έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη. 

Η όμορφη μελαχρινή η οποία εδώ και τουλάχιστον ενάμιση μήνα...
τα παράτησε όλα στην Ελλάδα, παραιτήθηκε από τη δουλειά της, μάζεψε τις βαλίτσες της και έφυγε για Αγιο Δομίνικο προκειμένου να είναι στο πλευρό του καλού της, παρουσιαστή του Survivor, ο οποίος θα μείνει στο εξωτικό νησί για αρκετούς μήνες ακόμη, θέλησε να του εκφράσει τον έρωτά της δημοσίως. 

Ετσι, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με τον παρουσιαστή και έγραψε στη λεζάντα: «Ξέχνα τις πεταλούδες. Όταν είμαι μαζί σου νιώθω να... πεταρίζει ολόκληρος ζωολογικός κήπος!» 

Ο Σάκης Τανιμανίδης πριν λίγο καιρό εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, στο πάρτι που είχε διοργανώσει εκείνη λίγο πριν ο παρουσιαστής φύγει για Αγιο Δομίνικο. 

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν παραλείπει, από την πλευρά της, να εκφράζει τον έρωτά της και την αγάπη της για τον Σάκη. Αλλωστε η κίνησή της να τα παρατήσει όλα για να είναι στο πλευρό του είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη. 

Στον Αγιο Δομίνικο η σύντροφος του παρουσιαστή απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ δεν παραλείπει να κάνει και το... διαλογισμό της, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο Instagram. 






iefimerida
 
Top