Δυναμικό come back στο μουσικό προσκήνιο κάνει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ο οποίος, αφού ολοκλήρωσε την Κυριακή του Πάσχα τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο χειμερινό ΚΥΤΤΑΡΟ μαζί με την Πωλίνα και τον Κώστα Μπίγαλη, ξεκίνησε αμέσως νέο κύκλο εμφανίσεων και συναυλιών στην Αθήνα και στην Περιφέρεια. Πρώτος “σταθμός”, η μουσική σκηνή του «ECHOES” στο Ν. Ηράκλειο όπου θα εμφανιστεί το Σάββατο 6 Μαΐου μαζί με τον Κώστα Μπίγαλη. Παράλληλα, βρίσκεται στο στούντιο για έναν ολοκαίνουργιο προσωπικό δίσκο έκπληξη!

Παρά το βαρύ πρόγραμμα των ημερών πάντως, ο γνωστός καλλιτέχνης απόλαυσε μια χαλαρή βραδιά στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ παρέα με φίλους και συνεργάτες του, με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου τραγουδιού του Λευτέρη Πανταζή με τον τίτλο “Πω Πω Πω” το οποίο ερμηνεύει ο Λευτέρης μαζί με τον Κωνσταντίνο Νάζη. Κι όπως φαίνεται, το διασκέδασε η παρέα!

Στη φωτογραφία, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τη μάνατζέρ του Χρύσα Δρακοπούλου, ο Λευτέρης Πανταζής και ο γνωστός μουσικός παραγωγός και καθηγητής φωνητικής Τέρυ Σιγανός.

 
Top