Το κέντρο Αντιγήρανσης Renaissance Center Piraeus στην Δραπετσώνα, στον Πειραιά, προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες αισθητικής με συνεχή ιατρική υποστήριξη και σε πολύ προσιτές τιμές!


Επειδή οι περισσότερες και οι περισσότεροι θέλετε να μην φαίνεται ο χρόνος πάνω σας, αλλά δεν είσαστε και διατεθειμένοι να υποβάλετε τον εαυτό σας σε χειρουργικές επεμβάσεις... και επειδή η προσπάθεια μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι διαρκής, δημιουργήσαμε το τμήμα αντιγήρανσης, Renaissance Center Piraeus, με συνεχή ιατρική υποστήριξη. 

Στο Renaissance Center Piraeus δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο βέλτιστο αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα και στην ασφάλεια, αυτός είναι ο λόγος που τα πάντα γίνονται υπό ιατρική επίβλεψη και ακολουθούμε πάντοτε αυστηρούς κανόνες σε κάθε στάδιο της θεραπείας.

Η αναζήτηση της απόλυτης ομορφιάς, αποτελεί το θεμέλιο λίθο της επιστήμης της κοσμητικής!

Στο Renaissance Center Piraeusέχουμε επιστρατεύσει τα τελειότερα και τα πιο σύγχρονα μέσα για να εξασφαλίσουμε τις σωστές αναλογίες συστατικών, την πληρότητα των σκευασμάτων, τον ιατρικό έλεγχο αλλά & την αμεσότητα του αποτελέσματος, αλλά και το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό. Το πρόσωπο αλλά και κάθε περιοχή του σώματος της γυναίκας έχει πλέον τη δυνατότητα μιας εμπεριστατωμένης & εξειδικευμένης προσέγγισης με σκοπό & στόχο την επίτευξη της τελειότητας!!!

Μερικές από τις υπηρεσίες μας:

-ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μεσοθεραπεία απο τα Ελληνικά "μέσος" και "θεραπεία". Ονομάζεται έτσι γιατί η έγχυση των διαλυμάτων που χρησιμοποιούνται γίνεται ανάμεσα στην επιδερμίδα και στο χόριο, στον ενδιάμεσο δηλαδή ιστό. Όροι όπως ''μη επεμβατική'' ή ''μη ενέσιμη'' μεσοθεραπεία καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική μεσοθεραπεία, αφού για την διενέργεια της απαιτείται χρησιμοποίηση κατάλληλης συσκευής σύριγγας ή πιστολιού. Εύκολα γίνεται κατανοητό ότι το αποτέλεσμα της αληθινής μεσοθεραπείας είναι ασύγκριτα καλύτερο από εκείνο της οποιασδήποτε άλλης θεραπείας και ασφαλώς είναι ανώδυνο αφού προηγείται εφαρμογή ειδικής αναισθητικής κρέμας. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ιατρική θεραπεία που περιλαμβάνει πολλαπλούς νυγμούς, πολλά τσιμπήματα δηλαδή μέσω των οποίων εγχέεται κάτω από το δέρμα ένα διάλυμα με συγκεκριμένες δραστικές ουσίες, ένα αναζωογοννητικό κοκτέιλ, που επιλέγει κάθε φορά ο ιατρός για να αντιμετωπίσει το εκάστοτε πρόβλημα (όπως κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, χαλάρωση και γήρανση του δέρματος κλπ). Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά.Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και εκθαμβωτικό. Το δέρμα αποκτά λάμψη, σφριγηλότητα, τονικότητα, γίνεται λαμπερό και νεανικό! Συνδυάζεται με ουσίες για λεύκανση, για εξαφάνιση πανάδων κ.ά.

-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΗΜΑΤΩΝ- ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.

Η τοποθέτηση νημάτων είναι μια πολύ καλή επιλογή στην αντιγηραντική θεραπεία. Είναι μια σύγχρονη παρέμβαση της Αισθητικής Ιατρικής και ένα εργαλείο στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της πτώσης των ανατομικών στοιχείων του προσώπου, αλλά και ολόκληρου του σώματος, που συμβαίνει με το πέρασμα του χρόνου.
Είναι μια εφαρμογή ανάμεσα στο χειρουργείο και τα ενέσιμα υλικά, η οποία γίνεται στο ιατρείο, με αναισθητική κρέμα, διάρκειας περίπου μισής ώρας και τα αποτελέσματα της μπορούν να κρατήσουν ακόμα και 2 χρόνια!!!

Περιοχές που εφαρμόζονται ενδεικτικά:
α) Στα ζυγωματικά (μήλα, παρειές),
β) Στα φρύδια,
γ) Στις ρυτίδες χαμηλά στα μάγουλα (marionette lines) 
δ) Στο διπλοσάγονο (λειρί του λαιμού)
ε)Στις ρυτίδες στα μάτια(πόδι  χήνας), στα χείλη

-ΜΠΟΤΟΞ

Το μποτοξ χρησιμοποιείται για τις ρυτίδες του μεσόφρυου, του ριζορρίνιου, του μετώπου, γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στα πλάγια της μύτης, γύρω από το στόμα, στο πηγουνι, στον λαιμό, στο μπούστο (άνω θωρακικό τοίχωμα) και σε άλλα σημεία.

-ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ-FILLER

Στην αισθητική ιατρική, χρησιμοποιούνται διάφορα διαλύματα-αναζωογονητικά κακτέιλ, σαν γεμιστικό υλικό για αύξηση όγκου (ζυγωματικά, χείλη, εμβαθύνσεις, κλπ.) αλλά και σε πολύ βαθειές ρυτίδες χρησιμοποιούνται σαν γεμιστικό (filler) για εμβαθύνσεις προσώπου αλλά και άλλων σημείων του σώματος.  Γεμίζουν το εσωτερικό της ρυτίδας, με αποτέλεσμα η ρυτίδα να γίνεται πιο ρηχή και άρα να αντανακλά πιο εύκολα το φως και να φαίνεται λιγότερο. Ορισμένα άλλα υλικά δεν είναι γεμιστικά ρυτίδων (filler), όπως το υαλουρονικό οξύ, αλλά λειτουργούν ώς εξής: σταδιακά ενεργοποιούν τους ινοβλάστες του χορείου του δέρματος να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, για διάστημα περί τον ένα χρόνο, σε μια διαδικασία που αρχίζει περίπου ένα μήνα, μετά την συνεδρία εφαρμογής τους. Δεν χρειάζεται λοιπόν, να εφαρμόζονται κατ έυθείαν πάνω στη ρυτίδα, αλλά σε μια πιο ευρεία περιοχή (πχ. όλη την παρειά) ώστε έμμεσα να βελτιώνουν την ρυτίδα αυτή. Η χρήση αυτών των κοκτέιλ προσδίδουν λάμψη στο πρόσωπο, φρεσκάδα, το κάνουν να φαίνεται νεώτερο με αυξημένη τονικότητα.

-ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ

Πρόκειται για ελεγχόμενο χημικό έγκαυμα της επιδερμίδας, με σκοπό την ανανέωση μέχρι και την απολέπισή της, την αφαίρεση δηλαδή των εξωτερικών στιβάδων του δέρματος. Είναι διαφόρων βαθμίδων, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε.
Ενδείξεις:
-Φωτογηρασμένο δέρμα
-Λεπτές ρυτίδες
-Μελαγχρωματικές δυσχρωμίες του δέρματος
-Ακμή
-Ουλές
-Δέρμα με πόρους
Η θεραπεία αυτή, μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνη της, είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, παρουσιάζει άριστα αισθητικά αποτελέσματα, το δέρμα γίνεται νεανικό, φρέσκο με απαλή υφή, σαν βελούδο και ο κύριος/κυρία επιστρέφει, συνήθως, άμεσα στις κοινωνικές του δραστηριότητες.
Εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από τα καλύτερα της αγοράς, πιστοποιημένα και όλα ανοίγονται μπροστά σας!

-ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΕΡΟΝΤΙΚΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ-ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΕΩΝ

Είναι οι σκούρες επίπεδες κηλίδες (γκρίζα, καφέ ή μαύρα στίγματα) που εμφανίζονται στο δέρμα με το πέρασμα του χρόνου και δημιουργούνται από υπερπαραγωγή μελανίνης, τοπικά. Συχνότερες περιοχές τους είναι η περιοχή του μετώπου, οι κρόταφοι, τα μάγουλα, το πηγούνι, το μπούστο, η ραχιαία επιφάνεια των χεριών και όλα τα σημεία που εκτίθενται στην ηλιακή ακτινοβολία.
Η θεραπεία τους γίνεται με φάρμακα(κρέμες-ρετινοειδή-ήπια στεροειδή), δερμοαπόξεση, laser, χημικό πήλινγκ. 


Το εξειδικευμένο  προσωπικό του Renaissance Center Piraeus,  με τον σύγχρονο εξοπλισμό από μηχανήματα νέας τεχνολογίας και επαγγελματικές θεραπείες, προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής-αντιγήρανσης για το πρόσωπο και το σώμα σε έναν όμορφο και φιλικό χώρο. 

Σας περιμένουμε για να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις ανάγκες σας και να εγγυηθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η πολυετής εμπειρία μας, η συνεχής ενημέρωσή μας και εκπαίδευση στην νέα τεχνολογία, στα προϊόντα νέας γενιάς και οι αποκλειστικές μέθοδοι και θεραπείες, αντιμετωπίζουν επιστημονικά και υπεύθυνα το κάθε σας πρόβλημα.

Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για το δέρμα σας και την υγεία του, να σας συστήσουμε θεραπείες ώστε να ανακτήσει την χαμένη του ισορροπία, λάμψη και υγεία.

Είμαστε εδώ για σας, εργαζόμαστε και η συνεχής μας ενημέρωση σε συνέδρια και ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας καθιστά ειδικούς στο να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Οι τιμές μας; 

Έχουμε τις καλύτερες τιμές στην ερυτέρη περιοχή του Πειραιά! 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφόρηση ή διευκρίνιση για τις υπηρεσίες μας!

Με χαρά σας περιμένουμε να σας περιποιηθούμε γιατί σας αξίζει!!!




 ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ    Renaissance Center Piraeus

Μ. Μπότσαρη 66 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 2104619735
και στη




 
Top