Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε άντρα όλο τον χρόνο. 

Μπορεί το χειμώνα να μην φοράς συνέχεια γυαλιά, αλλά το καλοκαίρι θα τα χρειαστείς σίγουρα για να σε συνοδεύσουν σε κάθε σου εμφάνιση. Υπάρχουν διάφορα στυλ για να επιλέξεις σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου, όμως, ένα στυλ που προτιμάνε πολλοί άντρες είναι τα γυαλιά Aviator.

Τα γυαλιά Aviator εμφανίστηκαν στην αγορά το 1936 και προορίζονταν αρχικά για τους πιλότους. Το στυλ αυτό, όμως, έγινε ιδιαίτερα αγαπητό και σύντομα όλοι οι άντρες άρχισαν να το φοράνε. Μέχρι και σήμερα παραμένουν ένα από τα στυλ που προτιμάνε οι άνδρες, και μπορείς να τα βρεις σε διάφορες τιμές για να τα αγοράσεις.


Ανδρικά Aviator γυαλιά ηλίου


1. River Island Black Rubber



Αν τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους, τότε αυτά τα River Island aviators είναι ότι πρέπει για εσένα. Διαθέτουν μοβ φακούς, μαύρο σκελετό φτιαγμένο από καουτσούκ για να μπορεί να αντέχει στο νερό σε περίπτωση που ξεχαστείς και μπεις στη θάλασσα με αυτά.



2. Le Specs The Prince



Η Γαλλική εταιρεία Le Specs δημιουργεί μοναδικά γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Τα aviator γυαλιά της δεν αποτελούν εξαίρεση. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει φακούς καθρέφτες ενώ ο σκελετός τους είναι σε ασημί απόχρωση.


3. Ray-Ban Aviator Gold-Tone



Τα Ray-Ban είναι μια μάρκα που προτιμάνε πολλοί άντρες. Αυτή η μάρκα είναι η πλέον γνωστή όσο αφορά τα aviator γυαλιά ηλίου, καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία που παρασκεύασε αυτού του είδους τα γυαλιά. Εκτός, λοιπόν, από κομψότητα και υπέροχη εμφάνιση, με την αγορά τους κερδίζεις και τη γνώση αλλά και την ιστορία αυτών των γυαλιών.

Υπάρχουν διάφορα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις, αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο με χρυσαφί σκελετό είναι από τα καλύτερα.


4. Ray-Ban Aviator Gunmetal Polarised Sunglasses






Ακόμη ένα μοντέλο της Ray-Ban που θα λατρέψεις είναι αυτά τα γυαλιά που διαθέτουν polarized φακούς και μεταλλικό σκελετό.


5. Randolph Engineering Aviator 55mm



Αν θέλεις να έχεις πραγματικό στυλ πιλότου, τότε θα λατρέψεις τα γυαλιά της Randolph Engineering. Φτιαγμένα από κράμα μετάλλου και 23K χρυσό, με αυτά τα γυαλιά σίγουρα θα ξεχωρίσεις.
6. Carrera Aviators



Μια ανανεωμένη εκδοχή των κλασικών Carrera γυαλιών με μεταλλικό σκελετό και γκρι φακούς. Θα εξασφαλίσουν μια υπέροχη εμφάνιση σε κάθε σου έξοδο.
7. Persol Aviator-style Acetate



Η Persol είναι ειδικός στα μοντέρνα γυαλιά ηλίου και έχει πάρει το κλασικό στυλ των Aviator γυαλιών και το έχει ανανεώσει πλήρως με φακούς σε σκούρο πράσινο χρώμα και έναν εκπληκτικό σχεδιασμό.


8. Tom Ford Classic Aviators



Ο μαύρος μεταλλικός σκελετός τους και οι σκούροι πράσινοι φακοί τους δίνουν σε αυτά τα γυαλιά μια κλασική εμφάνιση, ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας.
9. Prada Aviator



Prada. Μια Ιταλική μάρκα γνωστή για τα μοναδικά της σχέδια και τις όχι και τόσο προσιτές τιμές της. Παρόλα αυτά, αν θα ήθελες να διαθέσεις μερικά παραπάνω χρήματα για να αγοράσεις κάτι ξεχωριστό, τότε αυτά είναι τα γυαλιά για εσένα.


10. Acne Studios Spitfire Metal



Αν θέλεις η εμφάνιση σου να είναι πολυτελής, τότε αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι φτιαγμένα για εσένα.

 
Top