Τα αγαπημένα μας προϊόντα δεν είναι σαν τα φρέσκα λαχανικά, δεν θα χαλάσουν με το παραμικρό όμως είναι επιρρεπή στη ζέστη και χαλάνε κυρίως αν δεν τα τελειώνεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Επιπλέον, κάποια προϊόντα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι παγωμένα και γι᾽αυτό, χωρίς να μακρηγορήσουμε περισσότερο, παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα προϊόντα για τα οποία πρέπει να κάνεις χώρο στο ψυγείο σου…



Τα αρώματα. 
Τα αρώματα αλλοιώνονται με τον χρόνο και εξαιτίας της ζέστης. Η θέση για τα αρώματα που πλήρωσες ακριβά λοιπόν είναι το ράφι του ψυγείου… αν φυσικά θέλεις να μυρίζουν οπως πρέπει.

Τα προϊόντα με ενεργά συστατικά. 
Οι κρέμες με βιταμίνη C για παράδειγμα, αλλοιώνονται σχεδόν αμέσως μετά το άνοιγμα. Αν θέλεις οι διές σου να κρατήσουν περισσότερο και να παραμείνουν αποτελεσματικές, τότε πρέπει να τις φυλάς στο ψυγείο.

Τα βερνίκια. 
Τα βερνίκια με τον καιρό πήζουν και αλλοιώνεται το χρώμα τους. Αυτή η φθορά είναι απόλυτα φυσιολογική αλλά αν θέλεις να τα διατηρήσεις αναλλοίωτα για περισσότερο τότε πρέπει να βρεις λίγο χώρο στο ψυγείο για αυτά.
Οι κρέμες ματιών
Για τις κρέμες ματιών ισχύει ό, τι και για τις κρέμες προσώπου αλλά και κάτι ακόμα. Είναι πολύ πιο δραστικές και αποτελεσματικές όταν είναι παγωμένες. Ιδιαίτερα αν ξυπνάς με μάτια πρησμένα και με μαύρους κύκλους.
Τα κραγιόν. 
Όπως ξέρεις καλά, τα κραγιόν λιώνουν με την ζέστη. Αυτό βέβαια σε απασχολεί περισσότερο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα πρέπει να προσέχεις. βάλε τις αποχρώσεις που δεν χρησιμοποιείς καθημερινά στο ψυγείο για να τις διατηρήσεις άψογες μέχρι να τις χρειαστείς.

faysbook.gr
 
Top