Πρεμιέρα χθες  Δευτέρα για το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, του οποίου το τιμόνι αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Το δελτίο του σταθμού βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης μεταξύ 19.00 και 20.00 και ξεπέρασε  -στο σύνολο- τον βασικό αντίπαλό του, τις ειδήσεις του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ.


Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 σημείωσε τηλεθέαση στο σύνολο 24,1%, ενώ ο Alpha  κατέγραψε ποσοστό 17,6%. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Αντώνης Σρόιτερ λαμβάνει πολύ υψηλή "πάσα" τηλεθέασης, καθώς του δελτίου προηγείται το τηλεπαιχνίδι Deal.

Αντίθετα, η τηλεοπτική σειρά 'Δίδυμα Φεγγάρια' παρουσιάζει ιδιαίτερη κάμψη τη φετινή σεζόν και ιδίως στο νεανικό κοινό, όπου αγγίζει μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.Αυτός είναι ο λόγος που εξηγείται και η αντίστροφη εικόνα των δελτίων ειδήσεων στις ηλικίες 15-44, όπου το δελτίο του Alpha σημείωσε ποσοστό 24% και εκείνο του ΑΝΤ1 11,4%.

Η μάχη αυτή της ενημέρωσης σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη στην αρχή. Άλλωστε, ο ίδιος ο δημοσιογράφος υποσχέθηκε να βελτιώνεται κάθε φορά, μέρα με την ημέρα στην παρουσίαση και το περιεχόμενο βέβαια του δελτίου. "Συγχωρείστε μου το άγχος και το τρακ της πρώτης μέρας" είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στην αποφώνηση του πρώτου δελτίου στον ΑΝΤ1.
 
Top