Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής Emmy του 2017, των βραβείων της αμερικανικής τηλεόρασης, ανέφεραν χθες οι διοργανωτές.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός κωμικός θα παρουσιάσει την ετήσια τελετή, που θα πραγματοποιεί φέτος τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου CBS.

Ο 52χρονος Κόλμπερτ είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής του CBS «Late Show» και έχει τιμηθεί με βραβείο Emmy για τις σατιριτικές εκπομπές «The Colbert Report» και «The Daily Show».

«Ανυπομονούμε να τιμήσουμε τους καλύτερους της τηλεόρασης, ενώ θα διασκεδάζουμε το κοινό με την δημιουργική ενέργεια και το αιχμηρό χιούμορ του Στίβεν Κόλμπερτ», ανέφερε στην ανακοίνωση ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος των ζωντανών μεταδόσεων στο CBS, Τζακ Σούσμαν.

Ο Κόλμπερτ σχολίασε χθες ότι η τελετή απονομής των Emmy του 2017 θα συγκεντρώσει «το μεγαλύτερο κοινό που έχει παρευρεθεί ποτέ σε τελετή των Emmy, τελεία και παύλα», σατιρίζοντας με αυτό τον τρόπο την δήλωση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ που ισχυρίστηκε ότι η τελετή ορκωμοσίας της Παρασκευής του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωσε το μεγαλύτερο πλήθος στην ιστορία των τελετών ορκωμοσίας Αμερικανών προέδρων.

Ο Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ, που ήταν ο οικοδεσπότης των βραβείων απονομής Emmy του περασμένου χρόνου, θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ του 2017 που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

 
Top