Πολλές νέες ανακαλύψεις γινονται στην Ανταρκτική τα τελευταία χρόνια, στην ήπειρο που περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου.



Μετά την πρώτη πυραμίδα ανακαλύφθηκε και μια άλλη στην Ανταρκτική, και δεν μας έφτανε μόνο αυτό για τώρα υπάρχουν εικόνες από ένα δίσκο που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από έναν ιπτάμενο δίσκο.






Αν θυμάστε στο κοντινό παρελθόν, η ήπειρος έχει δεχθεί πάρα πολλούς επισκέπτες. Λόγω των επισκέψεων όλων αυτών των πολύ σημαντικών ανθρώπων απο πολιτικούς, βασιλιάδες μέχρι πατριάρχηδες θα έπρεπε να είχαν εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στην ήπειρο. Αν προσέξουμε, τους επισκέπτες όπως ο Αμερικανός υπουργός, Τζον Κέρι, που έκανε την επίσκεψητου κατά τη χρονική διάρκεια των προεδρικών εκλογές στις ΗΠΑ, νωρίτερα το περασμένο χρόνο ήταν ο Ρώσος Ορθόδοξος Πατριάρχης Κύριλλος που πήγε να επισκεφθεί την ήπειρο μετά από μια συνάντηση που είχε με τον Πάπα. Γιατί άραγε τόσο ενδιαφέρον για την ακατοίκητη ήπειρο;




Ίσως με την αλλαγή του κλίματος επάνω στη γη που είναι πολύ πιο κρύο σε ορισμένες περιοχές και σε άλλες πιο θερμό να βγαίνουν στην επιφάνεια όλα αυτά που ήταν σκεπασμένα απο τους πάγους. 
Στο βίντεο θα δείτε αρκετές ανακαλύψεις που είχαν καλυφθεί με πάγο και χιόνια. Φυσικά δεν μας αναφέρουν ούτε τις μισές ανακαλύψεις που μάλλον έχουν γίνει στην ήπειρο. 





koraks
 
Top