Όλα όσα αφορούν την ομορφιά μπορείτε να τα έχετε ανά πάσα ώρα και στιγμή στην τσάντα σας… και πιο συγκεκριμένα στο αγαπημένο σας κινητό, το οποίο δεν αποχωρίζεστε ποτέ .

To ShadeScout μπορεί ανάμεσα σε περίπου 40 μάρκες βρίσκει αμέσως την απόχρωση του προϊόντος μακιγιάζ που ψάχνετε. Λειτουργεί απλά και αφορά όλα τα καλλυντικά. Σας αρέσει το κραγιόν που είδατε να φοράει το μοντέλο στο περιοδικό αλλά δεν ξέρετε τη μάρκα; Θέλετε ένα βερνίκι νυχιών στην απόχρωση του αγαπημένου σας μακαρόν; Ή του αγαπημένου σας λουλουδιού; Ακολουθήστε τα βήματα.

Beauty Minder: Αυτή την εφαρμογή θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και ως την προσωπική σας γραμματέα. Οποιοδήποτε ραντεβού σας το οποίο έχει να κάνει με ομορφιά, το καταχωρείτε στο ειδικά διαμορφωμένο application. Και δεν το ξεχνάτε ποτέ!

Make up tips and tricks: Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά ομορφιάς, μέσα από αυτό το διασκεδαστικό app!
iperfumer: Η εφαρμογή αυτή σας καθοδήγει προς την σωστή επιλογή αρώματος. Ανάλογα με την διάθεση και τον χαρακτήρα σας μπορεί να σας προτείνει τις νότες οι οποίες σας ταιριάζουν.

My Own App: Κάνετε upload μια φωτογραφία σας και η εφαρμογή αναλύει τον αριθμό των βαθιών ρυτίδων, των λεπτών γραμμών έκφρασης, το ποσοστό των χρωστικών κηλίδων και των σημαδιών γήρανσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκτίμησης λαμβάνετε ρεαλιστικές φωτογραφίες απεικόνισης του προσώπου σας όπως ακριβώς θα είναι έπειτα από την κατάλληλη προτεινόμενη θεραπεία και τις παρεχόμενες συμβουλές φροντίδας.

Make Up For Ever Pocket Studio: Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως τον προσωπικό μας μακιγιέρ. Ο λόγος; Η εφαρμογή αυτή δίνει συμβουλές και προτείνει τεχνικές οι οποίες μας βοηθούν να πετύχουμε το τέλειο makeup.

MatchMaker by True Match: Αυτό το application το οποίο δημιούργησαν οι ειδικοί της L’Oreal μας βοηθάει να πετύχουμε αυτό που μας συμβουλεύουν οι πιο καταξιωμένοι makeup artists: «Να διαλέγουμε την σωστή απόχρωση για το foundation μας». Η Pat Mcgarth (μια από τις πιο διάσημες μακιγιέρ ανά το παγκόσμιο), δήλωσε: «Αν φοράς μια λάθος απόχρωση ως βάση τότε υποβιβάζεις την αξιοπιστία της ομορφιάς σου». Κατεβάστε λοιπόν τώρα την εφαρμογή και ανακαλύψτε κάθε χαρακτηριστικό της επιδερμίδας σας, μέσα από ερωτήσεις που στοχεύουν στην δημιουργία της τέλειας εικόνας.

Bangstyle: Χρειάζεστε ανανέωση, αλλά δεν ξέρετε τι θέλετε να κάνετε ακριβώς; Μην ανησυχείτε η λύση είναι και πάλι στο κινητό σας. Το app «Bangstyle» μας παραδίδει αμέτρητες προτάσεις, τάσεις και ιδέες, τις οποίες και προτείνουν διάσημοι hairstylists και fashion editors. Σίγουρα κάτι θα βρείτε να σας αρέσει!

Smize Yourself: Μια διασκεδαστική εφαρμογή που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από το smartphone σας είναι και το «Smize Yourself», «δια χειρός» Tyra Banks. Η κριτής του American Next top model, αποφάσισε να διδάξει σε όλες τις γυναίκες… τις τέλειες εκφράσεις! Το όμορφο μοντέλο λοιπόν μας παρουσιάζει το app το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε το βλέμμα μας ώστε να δείχνει πιο θηλυκό, άγριο ή εξωπραγματικό. Οι φωτογραφίες που γίνονται upload στο κινητό επεξεργάζονται με ένα ειδικό πρόγραμμα μορφασμών του προσώπου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας, μας καθοδηγεί η φωνή της Tyra Banks ώστε να πετύχουμε την πιο ακραία εικόνα του εαυτού μας.

 
Top