Να είσαι πειθαρχημένος/η αλλά να μην το παρακάνεις. Η διατήρηση της ισορροπίας είναι το ζητούμενο.

Άρης εξάγωνο με Κρόνο στις 6.41 πμ

Δράσε με συνέπεια και ρεαλισμό

Η μέρα ξεκινά με τάση να είμαστε ευγενικοί και πρόσχαροι με όλους. Η διπλωματία πρωταγωνιστεί και το διάστημα ως αργά το μεσημέρι, είναι ιδανικό για να πετύχουμε τον σκοπό μας, όποιος και αν είναι αυτός. Μετράνε πολύ οι φιλοφρονήσεις και η ζεστή συμπεριφορά αλλά προσέχουμε να μη γίνουμε κόλακες. Να είσαι πειθαρχημένος/η αλλά να μην το παρακάνεις. Η διατήρηση της ισορροπίας είναι το ζητούμενο.

Σελήνη στον Ταύρο τρίγωνο με Πλούτωνα στις 4.56 μμ

Βγάλε από μέσα σου αυτό που σε βαραίνει
Προς το απόγευμα δημιουργείται ένα κλίμα εμπιστοσύνης, ιδανικό για να εκφραστείς και να βγάλεις τα εσώψυχά σου. Επίσης είναι το κατάλληλο διάστημα να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο ή να βρεθείς με ανθρώπους που θα σε κατανοήσουν. Η καλλιτεχνική και πάσης φύσεως δημιουργική έκφραση, βοηθάνε πολύ.

Αφροδίτη αντίθεση με Ουρανό στις 8.28 μμ

Η συμμετρία είναι βαρετή

Το βράδυ ψάξε να βρεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις διαφορετικά. Μην εγκλωβίζεσαι σε «πρέπει», αν αυτά δεν σε οδηγούν πουθενά. Η συναισθηματική ένταση δεν ικανοποιείται εύκολα και οι αποφάσεις που προσπαθείς να πάρεις τις τελευταίες μέρες είναι προορισμένες να αθετηθούν. Στην κορύφωση αυτής της όψης απόψε, πήγαινε κόντρα στους συμβιβασμούς αλλά μην ρισκάρεις τίποτα, αν δεν είσαι σίγουρος/η πως δεν θα το μετανιώσεις.


Ζυγέ, Κριέ, Καρκίνε και Αιγόκερε, προς το βράδυ είσαι ανήσυχος και καλό θα ήταν να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε εκτονώσει.

Ταύρε, Σκορπιέ, Ιχθύ και Παρθένε, εξομολογήσου, εκφράσου, μίλα ανοιχτά και άσε τους άλλους να σε στηρίξουν και να σε καθοδηγήσουν.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, έχεις τον τρόπο να ελιχθείς άνετα, ενώ είσαι αξιόπιστος και συνεπής. Αν έχεις κάποιο σημαντικό ραντεβού σήμερα θα κάνεις εντύπωση.



Πηγή
 
Top