Η εκτίμηση κερδίζεται εύκολα, αρκεί να είσαι ειλικρινής και αμετακίνητος στα πιστεύω σου.

Σελήνη στον Λέοντα στις 2.48 πμ

Αισθάνομαι υπεράνω

Με τη Σελήνη στον Λέοντα η εβδομάδα αρχίζει αισιόδοξα και η Δευτέρα θα είναι γεμάτη ενέργεια και ευεξία. Μέρα δημιουργική, με τάσεις να πετύχεις τους στόχους σου και να εκπέμψεις καλή διάθεση και ενθουσιασμό.

Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο στις 4.47 μμ

Βαδίζω στα σίγουρα

Από το μεσημέρι και μετά όλες σου οι κινήσεις είναι στρατηγικές και αξιόπιστες. Ιδανικές ώρες, ως το απόγευμα, για συσκέψεις, επαγγελματικά ραντεβού και συμφωνίες. Η εκτίμηση κερδίζεται εύκολα, αρκεί να είσαι ειλικρινής και αμετακίνητος στα πιστεύω σου.

Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο στις 5.53 μμ

Νιώθω δυνατός/η και ευνοημένος/η

Ιδανικές ώρες για συνεργασία, επίδειξη δύναμης και ισχύος, διακρίσεις και τυχερά παιχνίδια. Δοκίμασε την τύχη σου αλλά και τις ικανότητές σου. Μεγάλη ζωτικότητα και καλή διάθεση.

Σελήνη εξάγωνο με Άρη στις 10.46 μμ

Είμαι έτοιμος/η να δράσω θετικά

Από το απόγευμα και μετά, επανακτάται η αυτοπεποίθηση και η αίσθηση της δύναμης. Το βράδυ μπορεί να είναι συναρπαστικό, αν το θέλεις. Πάρε πρωτοβουλίες, διεκδίκησε, τόλμα, δοκίμασε να προσεγγίσεις άτομα που δίσταζες, ζήτα διαβεβαιώσεις και ανάλαβε πρωτοβουλίες που θα σου λύσουν τις απορίες σου.

Λέοντα είναι η μέρα σου! Σήμερα μη διανοηθείς να αφήσεις τίποτα στα χέρια των άλλων.

Κριέ, Ζυγέ, Τοξότη, Δίδυμε και Υδροχόε, μια ευχάριστη μέρα σε περιμένει, με πολλές συναναστροφές και εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις γεμάτος/η.

Ταύρε και Σκορπιέ, μην το παρακάνεις με αμφιβολίες και δισταγμούς. Πάρε την απόφαση και μην σκέφτεσαι πολύ.

Αιγόκερε, Ιχθύ, Παρθένε και Καρκίνε, δέχεσαι μόνο σοβαρές προτάσεις και για καλή σου τύχη μόνο τέτοιες σου γίνονται.



Πηγή
 
Top