Εκτός του Celebrity Big Brother βρέθηκε η Tila Tequila, το σέξι μοντέλο-παρουσιάστρια που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τον διεθνή τύπο με τις σέξι φωτογραφίσεις και τις προκλητικές δηλώσεις της.



Αιτία για την έξωσή της από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» ήταν παλαιότερες αναρτήσεις της στο Ίντερνετ με τις οποίες εξέφραζε τον θαυμασμό της για τον Αδόλφο Χίτλερ. Σύμφωνα με το TMZ, οι παραγωγοί του ριάλιτι σόου δεν είχαν ιδέα για τα περίεργα «πιστεύω» της σέξι καλλονής και έμαθαν για τις δημοσιεύσεις της μόνο όταν αυτές αναφέρθηκαν μέσα στο παιχνίδι.

Παρόλο που τα σχετικά σχόλια έχουν διαγραφεί από τους λογαριασμούς της, η 34χρονη Αμερικανίδα φέρεται να έχει δηλώσει ότι ο ηγέτης των Ναζί ήταν απλώς ένας παρεξηγημένος καλλιτέχνης, ο οποίος γνώρισε την σκληρή απόρριψη των συγχρόνων του. Μάλιστα, αισθανόταν σύμπνοια προς τον Χίτλερ, αφού ισχυριζόταν ότι και την ίδια «την πολέμησαν οι Εβραίοι» ενώ εκείνη τους φερόταν πάντα με αγάπη.

Επιπλέον, η σέξι σελέμπριτι με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη είχε ανεβάσει στη σελίδα της στο Facebook μία φωτογραφία της μπροστά στο Άουσβιτς όπου φαινόταν να φορά ένα περιβραχιόνιο των Ναζί.

Μετά την αποκάλυψη των παραπάνω, η Tequila εκδιώχθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το παιχνίδι, ενώ τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως δεν πρόκειται καν να της καταβληθεί από το κανάλι η προβλεπόμενη αμοιβή για τις ημέρες που έμεινε στο σόου.

Δείτε την στο instagram και στο site της tilatequila



 
Top