Πρότεινε ή δοκίμασε κάτι νέο, πάρε πρωτοβουλίες και για ό,τι θέλεις να πετύχεις να θυμάσαι ότι σήμερα το βασικό συστατικό είναι το θάρρος.

Σελήνη στους Ιχθύες – Σελήνη στον Κριό

Όποιος δεν σκοπεύει να ξεπεράσει τον εαυτό του, όποιος δεν αντέχει να δοκιμάσει κάτι νέο, δεν μπορεί να ξεδιπλώσει όλες τις δυνατότητές του!

Η εβδομάδα ξεκινά την αίσθηση της «μαγείας» του καλοκαιριού να γεμίζει τη δεξαμενή της ήρεμης δύναμης μέσα σου. Απόφυγε ότι απαιτεί ανάλυση, πρακτικότητα ή σχεδιασμό και δώσε έμφαση σε ό,τι προσφέρει υπηρεσία στη ψυχή και το πνεύμα σου. Λίγο μετά τις 11:30 ξυπνά η ανυπομονησία για τη νέα σεζόν και νιώθεις την επιθυμία να κάνεις κάτι πριν στο ζητήσει ή σε προλάβει κάποιος. «Τόνωσε» τα πράγματα με κάτι καινούργιο στον έρωτα και τις σχέσεις όσο και γενικότερα. Πρότεινε ή δοκίμασε κάτι νέο, πάρε πρωτοβουλίες και για ό,τι θέλεις να πετύχεις να θυμάσαι ότι σήμερα το βασικό συστατικό είναι το θάρρος.

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Είναι μοιραίο κάποιες φορές να κάνεις λάθη. Να είσαι συμπονετικός με την ανθρώπινη υπόστασή σου!

Αυτές τις ημέρες αν και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις πρακτικού περιεχόμενου για κάποια πτυχή της ζωής σου η κρίση σου σχετικά με αυτές θα είναι θολή, ενώ είναι πιθανόν, οι ψευδαισθήσεις να κατευθύνουν κάποια απόφασή σου και να οδηγηθείς σε λάθη. Από την άλλη, ίσως νιώσεις κάποια κατάπτωση ψυχική ή σωματική η οποία πιθανόν να απορρέει από την αδυναμία να δεις τι ακριβώς συμβαίνει σε κάποιον τομέα της ζωής σου και να βάλεις την απαραίτητη τάξη. Όπως και να 'χει απόφυγε σημαντικές αποφάσεις, πρόσεχε την υγεία σου και μην ξεκινήσεις κάποια δίαιτα, ο οργανισμός σου έχει ανάγκη τόσο πνευματική όσο και υλική τροφή.
Περισσότερο από την πλανερή όψη Ηλίου – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα

«Καυτές» στιγμές με χάδια και φιλιά!

Σήμερα το ερωτικό μενού δεν θα περιοριστεί σε μια προβλέψιμη ρουτίνα. Ακόμα και μικρές ιδέες θα κάνουν την ερωτική ζωή πιο πικάντικη και ενδιαφέρουσα. Άδραξε τις ευκαιρίες για να βρεθείς με τον ερωτικό σου σύντροφο, να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που σε ελκύει, ώστε –έστω και την τελευταία μέρα της θερινής σεζόν– να καρποφορήσει το καλοκαίρι στην αισθηματική σου ζωή. Πιθανές ερωτικές επανασυνδέσεις.
Ο φτερωτός θεός θα ψάξει να σε χτυπήσει περισσότερο με το βέλος του αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του β' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος των τελευταίων ημερών ή Κριός, Τοξότης, Λέων του α' δεκαημέρου.



Πηγή
 
Top