Ό,τι χρειάζεσαι γα να πατήσεις γερά στα πόδια σου φέτος.


Το παπούτσι μαρτυρά το γούστο. Ολοκληρώνει την εμφάνιση, της δίνει προσανατολισμό και ταυτότητα. Ποτέ μην υποτιμήσεις αυτό μέσα στο οποίο βάζεις τα πόδια σου. Η φετινή μόδα στο ανδρικό υπόδημα συνδυάζει ευελιξία και έξυπνο στυλ ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ακολουθούν 5 από τις πιο αντιπροσωπευτικές επιλογές.
Το καφέ oxford

Ό,τι πιο ευέλικτο, με άνετη λαστιχένια σόλα που θυμίζει εκλεπτυσμένη δερμάτινη.

Τι τρέχει με το plimsoll;

Ακόμη κι αν μοιάζει με sneaker, το plimsoll είναι ουσιαστικά ένα απλό casual παπούτσι από καμβά ή σουέτ, με λεπτή λαστιχένια σόλα. Λίγο πολύ η εναλλακτική και πιο μοδάτη εκδοχή των Vans.

Το μαύρο derby



Αν χρειαστείς ένα μαύρο παπούτσι για μια καλή εμφάνιση, η Church’s φρόντισε να δημιουργήσουν το καλύτερο. Άριστη κατασκευή, από ένα κομμάτι δέρμα, χωρίς σημάδια ή ρωγμές.

Το high-end sneaker

Το καλό με το συγκεκριμένο τύπο sneakers που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια είναι πως πλέον έχει γίνει εύκολο να δημιουργηθεί ένα casual παπούτσι που να είναι και άνετο και ποιοτικό σε κατασκευή. Αυτό το τιρκουάζ από την Bally, που έχει παράδοση 160 χρόνων στα πολυτελή παπούτσια, θα σε κάνει να δείχνεις τέλειος με όποιο ντύσιμο κι αν επιλέξεις.

Το ραφινάτο μποτάκι

Δεν θυμίζει την κλασική καουμπόικη μπότα της ερήμου, αλλά είναι ένα ανθεκτικό και στυλάτο παπούτσι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο γραφείο ή στην εκδρομή του Σαββατοκύριακου. Εσύ επιλέγεις.

 
Top