Ο Steven Seagal κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βιασμό

Η ηθοποιός Ρετζίνα Σιμόνς κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης που μεταδόθηκε την Παρασκευή, στην εκπομπή του NBC, Megyn Kelly Today, μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον Steven Seagal, χαρακτηρίζοντάς την «πολύ επιθετική και τραυματική».

Ο δικηγόρος του Seagal δεν βρέθηκε για να σχολιάσει τις φερόμενες κατηγορίες. Η Σίμονς ανέφερε ότι είχε ξαφνιαστεί όταν ανακάλυψε ότι ήταν η μόνη που είχε προσκληθεί στο πάρτι που οργάνωσε ο ηθοποιός τότε, για να γιορτάσει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας του. 

«Πριν το καταλάβω, βρέθηκε από πάνω μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ», είπε, προσθέτοντας ότι «ένιωσα ότι έφυγα από το σώμα μου». Κατά τη διάρκεια της φερόμενης επίθεσης, η Σίμονς είπε ότι θυμάται ότι κοίταζε μία φωτογραφία του Steven Seagal και «της γυναίκας από το "Weird Science"». Εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Κέλι ΛεΜπροκ, η οποία πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Weird Science». 

Η ηθοποιός είπε ότι έκανε καταγγελία στην αστυνομία της Καλιφόρνια, στο Μπέβερλι Χιλς, όπου συνέβη το περιστατικό.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση μέχρι σήμερα.

Η Τζένι Μακάρθι είχε δηλώσει ότι ο σταρ ταινιών δράσης την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μίας οντισιόν το 1995, ενώ η Πόρσια ντε Ρόσι τον κατηγόρησε ότι ξεκούμπωσε το φερμουάρ του παντελονιού του, επίσης κατά τη διάρκεια οντισιόν. Ο εκπρόσωπος του Steven αρνήθηκε τις κατηγορίες της Μακάρθι στο The Daily Beast. Η Μακάρθι είχε αναφέρει την ίδια ιστορία στο Movieline το 1998
 
Top