Έξαλλη είναι η εκρηκτική καλλονή Emily Ratajkowski, καθώς ο εφιάλτης των γυμνών φωτογραφιών της σε νεαρή ηλικία, επιστρέφει ξανά!

 Ο φωτογράφος Jonathan Leder, μετά την επιτυχία του πρώτου λευκώματος με την «απαγορευμένη φωτογράφιση» της Emily, αποφάσισε να το επανεκδώσει προσθέτοντας 32 ακόμα γυμνές εικόνες του μοντέλου.

Η Ratajkowski πόζαρε ολόγυμνη και με σέξι εσώρουχα για τον Jonathan Leder το 2012, πριν ακόμα η φήμη της εκτοξευτεί. Η φωτογράφιση έγινε σε ένα σπίτι στη Nέα Υόρκη, για ένα «καλλιτεχνικό αφιέρωμα» σε περιοδικό, ωστόσο τρία χρόνια αργότερα, ο Leder συμπεριέλαβε ορισμένες από αυτές τις σέξι φωτογραφίες στο λεύκωμα του με τίτλο «Leder/Ratajkowski», θέλοντας προφανώς να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο την φήμη που έχει αποκτήσει το μοντέλο. 

Αυτό φυσικά εξόργισε την Emily, η οποία «ξέσπασε» με αναρτήσεις της στο Twitter. H 25χρονη επισημαίνει ότι δεν έδωσε την άδειά της ούτε πληρώθηκε για τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τη φύση της συμφωνίας της με τον γνωστό φωτογράφο. Συμπληρώνει δε ότι η δημοσίευση αυτού του υλικού χωρίς τη συγκατάθεσή της παραβιάσει όλα όσα πρεσβεύει η ίδια, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος των γυναικών να επιλέγουν οι ίδιες πού και πώς θα μοιραστούν τη σεξουαλικότητα και τα σώματά τους. 
Δείτε παρακάτω τις επίμαχες φωτογραφίες:





 
Top