Την αποχώρηση της Μέγκαν Μαρκλ από την τηλεοπτική σειρά «Suits» έπειτα από επτά σεζόν, ανακοίνωσαν χθες η εταιρεία USA Network και η Universal Cable Productions, μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση του αρραβώνα της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι. Το ζευγάρι θα παντρευτεί την άνοιξη του 2018.

Στην σειρά αυτή που προβάλλεται από δορυφορικό δίκτυο, η 36χρονη Μαρκλ υποδυόταν την Ρέιτσελ Ζέιν, που από βοηθός δικηγόρου γίνεται δικηγόρος και πρόκειται να παντρευτεί με τον Μάικ Ρος, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Πάτρικ Τζ. Άνταμς.

Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι η Μαρκλ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα όλων των επεισοδίων της έβδομης σεζόν, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του 2018.

«Θέλουμε να στείλουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι για τον αρραβώνα τους», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση η εταιρεία USA Network και η Universal Cable Productions, που ανήκουν και οι δύο στην Comcast Corp.

«Η Μέγκαν είναι εδώ και επτά χρόνια μέλος της οικογένειάς μας και ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε μαζί της. Θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για το αδιαμφισβήτητο πάθος και την αφοσίωσή της στο Suits και της ευχόμαστε τα καλύτερα», προσθέτει η ανακοίνωση.

 
Top