Ολόκληρη τη ροή του παιχνιδιού αλλάζει το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στο Survivor, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται αναπάντητα ερωτήματα.

Όπως είναι φυσικό μετά το τροχαίο δεν έχει απαντηθεί γιατί οι παίκτες ήταν μέσα σε αυτοκίνητο και όχι στις βάρκες. Αρκετοί χρήστες του twitter ήταν αυτοί που εύλογα αναρωτήθηκαν πώς γίνεται οι παίκτες να ενεπλάκησαν σε τροχαίο, ενώ υποτίθεται ότι μετακινούνται με βάρκα από τις παραλίες τους εκεί όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα. Αυτό το ερώτημα μένει αναπάντητο και από την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τροχαίο.

Ταυτόχρονα μπορεί ο ΣΚΑΪ  να μιλούσε για ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, ωστόσο οι περιγραφές των παικτών δείχνουν ότι το τροχαίο ήταν σοβαρό και ήρωας ο Κωνσταντίνος Βασσάλος που τους μάζευε από το δρόμο μετά από τη μετωπική σύγκρουση.

Σοκ προκάλεσαν τα δυσάρεστα νέα, που αναμεταδόθηκαν απευθείας από το κανάλι του ΣΚΑΙ, με τις περιγραφές των παικτών από το τροχαίο τους ατύχημα.

Οπώς οι ίδιοι είπαν μετά την πολύ άσχημη εμπειρία που βίωσαν, όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο σοκ και μια δοκιμασία για τους ίδιους αφού οι στιγμές που περιέγραψαν όλοι ήταν εξαιρετικά έντονες και δυσάρεστες.

Ο Πάνος και ο Κώστας, ήταν οι «τυχεροί» της υπόθεσης αφού δεν βρίσκονταν μέσα στο ίδιο βανάκι με τα υπόλοιπα παιδιά οπότε δεν τραυματίστηκαν.

Οι Ορέστης, Ελισάβετ, Κωνσταντίνος και Σάρα υπέστησαν μόνο μυικούς τραυματισμούς πέρα από το σοκ που είναι λογικό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος ήταν ο προστάτης τους και ο γενναίος της υπόθεσης αφού ήταν σε θέση να προσφέρει την βοήθειά του στους υπόλοιπους.

Ο Μάριος-Πρίαμος τραυματίστηκε πιο σοβαρά όπως και η Ειρήνη Κολιδά η οποία έσπασε πλευρά.

Τα δεδομένα τώρα όμως αλλάζουν σίγουρα για το ίδιο του παιχνίδι αλλά και για τους παίκτες.

Ο Μάριος, του οποίου η ανάρρωση φαίνεται πως θα είναι ταχύτερη, θα συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι εκτός απροόπτου πάντα.

 
Top