Με ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram η Σόφη Πασχάλη, πρώην παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων» του τηλεοπτικού ρεάλιτι Survivor, θέλησε να σχολιάσει το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου από την ομάδα των «Μαχητών».

«Το προηγούμενο μήνυμα αφορούσε την επικοινωνία που είχε η ομάδα μου με την οικογένεια τους και νόμιζα ότι δεν θα μπορούσε να με συγκλονίσει κάτι περισσότερο… μέχρι που είδα τα άλλα παιδιά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια τους άκουσα να μιλούν… είχα ακούσει ότι κάτι είχε συμβεί, αλλά δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Ας στείλουμε όλοι μας, όλη την αγάπη που έχουμε μέσα μας, να πάνε όλα καλά σε όλα τα παιδιά και να τους ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση.. αυτό το πρόγραμμα έχει πάψει να είναι ένα απλό τηλεοπτικό προϊόν, πρόκειται για μάθημα ζωής» έγραψε η γνωστή γυμνάστρια.

Υπενθυμίζεται ότι το βανάκι που μετέφερε τους «Μαχητές», από τον χώρο του αγωνίσματος στην παραλία, είχε μετωπική με άλλο όχημα το οποίο προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε με το αυτοκίνητο του Survivor.

Δείτε τη φωτογραφία:

 
Top