Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για τα Τρίκαλα. Μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, 30 Ιουνίου 2015, τα δύο πρώτα λεωφορεία χωρίς οδηγό θα βρίσκονται στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί πίσω από το Τζαμί.

Εκεί, στον χώρο, δηλαδή, τερματισμού και αφετηρίας τους, τα δύο πρώτα λεωφορεία θα βρίσκονται το πρωί για προεργασία σχετικά με την πραγματικά μεγάλη ημέρα: την 1η Ιουλίου 2015, όταν τα δύο οχήματα θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγιά τους, με τα οποία θα καταγράφουν στη μνήμη των υπολογιστών τους τα όσα υπάρχουν πέριξ της διαδρομής.
Για δε τους δημότες, πάντως, απαιτείται πλήρης γνώση των δρομολογίων και των σημείων στα οποία θα κινείται ή θα σταθμεύει το κάθε όχημα. Για τον λόγο αυτόν, από την Τρίτη 30 Ιουνίου, θα γνωστοποιείται το γενικό πλαίσιο των δρομολογίων, προκειμένυ να υπάρχει κανονική ροή κυκλοφορίας.
Ήδη η πόλη των Τρικάλων έχει αγκαλιάσει το εγχείρημα και είναι σε εξαίρετο βαθμό η κατανόηση των πολιτών ως προ της αναμενόμενη αλλαγή συνηθειών.
Πλέον, με το εγχείρημα αυτό, ο Δήμος Τρικκαίων παγκοσμιοποιεί την τεχνολογική του πρωτοπορία και εισέρχεται σε ένα πλέγμα αλληλένδετων τεχνολογικών εφαρμογών.
πηγη trikalavoice.gr
 
Top