Δεν τα φέρνεις πια, δεν τα παίρνεις. Ισχύει και για τις...




βασίλισσες. Τις τελευταίες φορές που ανανέωσε το συμβόλαιο της, έγινε με ανακοινώσεις χαρούμενες και πανητυρικές, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου. Ένα χρόνι πριν, ανανέωνε για ακόμα δύο χρόνια.

Τώρα, την σεζόν που μας ερχέται "εκτίει" το συνέναν χρόνο που έχει υπογράψει, ΧΩΡΙΣ


να γίνεται κουβέντα για ανανέωση. Το ότι δεν πήγε στα βατπίσια των εγγονών του προέδρου, βεβαίως και δείχνει της κάκιστες με την εργοδοσία σχέσεις!

Δεν είναι υπόθεση δική μας, είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ από την ίδια τη Μενεγάκη που φρόντιζε να είναι παρούσα με τις κάμερες να καταγράφουν αυτήν την πάρουσία. Τη δική της και του Μάκη δηλαδή, δίπλα στον πρόεδρο, ΠΑΝΤΑ. Σε οποιαδήποτε σημαντική για κείνον στιγμή. Μην κάνουμε τώρα αναδρομές, ψάξτε στην google όσοι έχετε όρεξη.

Τώρα λοιπόν που μάλιστα δεν έχει ανανεώσει συμβόλαιο ακόμα, προτίμησε να πάει - και να διαφημίσει κιόλας - την βάπτιση του παιδιού του πανελατζή Γκουντάρα. Δίνει σχεδόν στο καπάκι και συνέντευξη στον Φουρθιώτη!!! Φαίνεται από τώρα ποια θα είναι η επόμενη μεταγραφή της. Γιατί τα μεγάλα κανάλια, δεν παίρνουν πλέον "παλτά". Οι πληροφορίες μας λένε, αυτό που μπορεί εύκολα και χωρίς λάθη να δει όποιος απλά, παρατηρεί.

Η Σπυροπούλου ΕΡΧΕΤΑΙ...εκτός απροόπτου! Η Μενεγάκη φεύγει!





Πηγή: treloi.eu



 
Top