Σίγουρα έχει αναρωτηθεί αν το like που πάτησε στη φωτογραφία σου σημαίνει κάτι και αν ναι τι; Εμείς μάθαμε και σας λύνουμε τις απορίες!

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι γιατί ένας άντρας πάτησε like στη φωτογραφία σου χωρίς να είστε φίλοι ή να έχετε ιδιαίτερη οικειότητα, παρακάτω σου δίνουμε την απάντηση!

Απλά του αρέσει η φωτογραφία

Πολλοί άντρες πατάνε like σε φωτογραφίες γυναικών επειδή τους «τράβηξε» το μάτι. Πιθανόν και να μην αποσκοπούν σε κάτι ερωτικό, απλά να ήταν ένα like εντυπωσιασμού!

Κάνει like παντού
Υπάρχουν και εκείνοι που μοιράζουν τα like τους σε όλους τους φίλους που έχουν στο Facebook ή σε όλα τα social media οπότε ένα παραπάνω like δεν σημαίνει κάτι!



Κάνει like για να του τα ανταποδώσουν

Όπως και πολλές γυναίκες έτσι και οι άντρες ενδεχομένως να κάνουν like ψάχνοντας ανταπόδοση! Δεδομένου ότι οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο με τα social media ποντάρουν σε εκείνες!

Το κάνουν για να ζηλέψει η κοπέλα τους
Ξέρουν πως εμείς οι γυναίκες ζηλεύουμε με αυτά τα κόλπα. Δεν είναι απίθανο λοιπόν, να θέλει να ξυπνήσει το πάθος στη σχέση του κάνοντας την κοπέλα του να τον διεκδικήσει ξανά!

Θέλει να σε πλησιάσει αλλά είναι ντροπαλός
Ναι τελικά το like αποτελεί ένα είδος φλερτ! Αυτή τη μέθοδο την προτιμούν οι πιο ντροπαλοί άντρες που δε βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν στην κοπέλα που τους ενδιαφέρει!
 
Top