Αγαπάμε τα τζιν μας, αλλά, πολλές φορές, χρειαζόμαστε και μια εναλλακτική λύση.

Ένα παντελόνι για κάθε μέρα, μέσα στο οποίο μπορούμε να νιώθουμε άνετα. Θέλουμε να το φοράμε και με τα κομψά ψηλοτάκουνά μας και να δείχνουμε εντυπωσιακές.

Αν νομίζεις ότι αυτό το παντελόνι απλά δεν υπάρχει, κάνεις λάθος. Τις τελευταίες σεζόν το βλέπουμε να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και να το προτιμούν οι πιο διάσημες και πιο στιλάτες από τις A-Listers.


Είναι το look du jour και είναι ό, τι πιο chic και ταυτόχρονα πρακτικό, ενώ ταιριάζει με τα περισσότερα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Ο λόγος για το ευέλικτο παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια.

Αν και δεν είναι μια νέα σιλουέτα, αυτή την άνοιξη επιστρέφει ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο, ενώ όπως το φορούν τα κορίτσια της μόδας, δείχνει πιο φρέσκο από ποτέ.

Μικρές λεπτομέρειες τραβούν την προσοχή. Ψηλή και θηλυκή μέση, πιέτες και ασυμμετρία. Μπορείς να τα βρεις σε μια τεράστια γκάμα χρωμάτων με ζωντανές αποχρώσεις και πολλά fun μοτίβα.


Σχεδιασμένο να φορεθεί slouchy και χαλαρό με sneakers και oversized σακάκι ή σοφιστικέ με top και ψηλοτάκουνα. Το φαρδύ παντελόνι είναι ένα must have κομμάτι στην ντουλάπα για την άνοιξη. Προτιμήστε το στα πιο φωτεινά και παστέλ χρώματα για να ξεχωρίσετε.


Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα της αγοράς για να μην χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο παρά να σκεφτείτε τους πιο elegant συνδυασμούς.


Topshop















H&M








Zara








Zara








3.1 PHILLIP LIM, net-a-porter








Massimo Dutti



bovary.gr
 
Top