Ένα ατύχημα που πρέπει να πόνεσε αρκετά είχε ο Γιώργος Χρανιώτης στο Survivor.

Ο παίκτης των Διασήμων είπε να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα, όπως κάθε πρωί, όμως... ατύχησε, καθώς έπεσε με το κεφάλι πάνω σε έναν βράχο που ήταν καλυμμένος από φύκια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Εμφανώς ζαλισμένος, ο γνωστός ηθοποιός βγήκε από τη θάλασσα και ρωτούσε συμπαίκτες και αντιπάλους αν έχει αίματα στο κεφάλι του, και αμέσως μετά του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την πρώτη... διάγνωση έκανε ο Ντάνος Αγγελόπουλος, που τον διαβεβαίωσε ότι “δεν είναι τίποτα”, ενώ ο Μπο σχολίασε με χιούμορ ότι “τώρα θα έχεις ένα ωραίο, ανδρικό σημάδι”.

Πάντως, αφού ο ντόπιος γιατρός του έδεσε τα τραύματα στο κεφάλι και το στέρνο, ο Γιώργος Χρανιώτης το πήρε... στην πλάκα, σχολιάζοντας στην κάμερα: “Ο βράχος δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο, δεν σκότωσα κανέναν αχινό, είναι όλα στη θέση τους, τα τσέκαρα, δεν ξέρω για ποιον λόγο ανησυχούν τόσο πολύ τα παιδιά, πάντως όχι για το κεφάλι μου, είναι όλα καλά μέσα στη θάλασσα”.
Ευτυχώς, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος και συμμετείχε κανονικά στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Χρανιώτης είχε άλλο ένα... θαλάσσιο ατύχημα, όταν εκεί που έκανε τη βουτιά του στη θάλασσα, έχασε το μαγιό του.
 
Top