Στο επίσημο ταξίδι του Ντόναλντ Τραμπ στην Ιταλία τα φώτα έπεσαν κυρίως πάνω στη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ η οποία με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις ....
και το αυτοκρατορικό ύφος έκλεψε τα φλας των φωτογράφων.

Ωστόσο, η κόρη του αμερικανού προέδρου Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ ήταν μαζί τους στο επίσημο ταξίδι και είχαν σειρά επαφών με τοπικά στελέχη και επιχειρηματίες πρώτης γραμμής. Οι συναντήσεις της Ιβάνκα Τραμπ στο επίσημο ταξίδι του πατέρα της ήταν εξίσου σημαντικές με εκείνες του αμερικανού προέδρου.







Μια από τις συναντήσεις που είχε η Ιβάνκα Τραμπ στη Ρώμη ήταν με τη γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης Μαρίας Ελενα Μπόσι. Γνωστή ως αγαπημένη υπουργός του Ματέο Ρέντσι, όμορφη και προκλητική, η Μπόσι έβαλε τα δυνατά της στην συνάντησή της με την Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.







Ντυμένη με ένα κομψό μαύρο κοστούμι, ψηλοτάκουνες γόβες και άψογα χτενισμένα μαλλιά, η Μπόσι στάθηκε χαμογελαστή δίπλα στην Ιβάνκα Τραμπ. Η συνάντηση των δύο γυναικών έγινε στην αμερικανική πρεσβεία στη Ρώμη και διήρκησε μισή ώρα. Περήφανη για την γνωριμία της με την Πρώτη Κόρη, η Μαρία Ελενα Μπόσι έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφία στο Twitter.





Ντυμένη με ένα υπέροχο φόρεμα από μαύρη δαντέλα και ψηλές γόβες στο ίδιο χρώμα, η Ιβάνκα Τραμπ, πιο ψηλή από την Μπόσι, πόζαρε αγέρωχη δίπλα στην όμορφη ιταλίδα.





Η Μαρία Ελενα Μπόσι είχε γίνει παγκόσμια γνωστή όταν στην πρώτη της ορκωμοσία ως υπουργός του Ματέο Ρέντσι είχε σκύψει για να υπογράψει αποκαλύπτοντας το εσώρουχό της κάτω από ένα γαλάζιο κολλητό κοστούμι, με πανύψηλες γόβες.







 iefimerida.gr
 
Top