Στενή παρέα κάνουν εδώ και περίπου δύο μήνες ο γνωστός επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης και η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μία πληροφορία τούς ήθελε σε έξοδο για πότο σε ατμοσφαιρικό μπαρ, η άλλη να συντρώγουν σε ρεστοράν κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια και μια τρίτη πηγή επιβεβαίωνε ότι εκείνος έχει βρεθεί πάνω από τρεις φορές στο θέατρο "Pantheon", όπου η Δήμητρα Ματσούκα εντυπωσιάζει στη δυνατή υπερπαραγωγή "Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία", που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Μάλιστα,ο επιχειρηματίας προτίμησε να καθίσει σε πλαϊνή λόζα για να μην τραβάει τα βλέμματα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έδωσε το «παρών» και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, που έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν και πάλι έμεινε μακριά από κάμερες και φλας.

Κάτι... τρέχει ανάμεσά τους; Το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου, και έτσι τους τελευταίους δύο μήνες είναι αχώριστοι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, σύμφωνα με τη Realnews, λέγεται ότι πρόσφατα οι δυο τους έκαναν μια μικρή απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας, όπου σε όλη τη διάρκεια της διαμονής τους επέλεγαν απόμερα ταβερνάκια και καφενεία, ενώ η ηθοποιός δε σταματούσε να ανεβάζει στο Instagram τις υπέροχες φωτογραφίες του τοπίου, αποφεύγοντας πάντως να αποκαλύψει την τοποθεσία ή να συμπεριλάβει σε αυτές και την παρέα της...
 
Top