Παράτησε τη δικηγορία, για να μπει στην πορνεία η πανέμορφη κοπέλα που δεν ήταν ικανοποιημένη από τα χρήματα που της έδινε η καριέρα της, ούτε και από την σκληρή καθημερινότητα που απαιτούσε το επάγγελμα.
Μετά τις συμβουλές της μητέρας της...
που την προέτρεπε να γίνει συνοδός πολυτελείας για το «οικονομικό» που θα της έλυνε τη ζωή, η Κλαούντια ντε Μάρκι από την Βραζιλία  τα παράτησε όλα και μπήκε στον  χώρο με τα ροζ ραντεβού.

«Μια μέρα, η μητέρα μου έβλεπε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου συνοδοί πολυτελείας εξιστορούσαν τη ζωή τους. Σαγηνεύτηκε απ’ όσα παρακολουθούσε και με παρότρυνε να αλλάξω καριέρα», λέει η 34χρονη που είχε κουραστεί από την «εγωπάθεια» των αντρών της δικηγορίας.

Η Κλαούντια, που στον πρώτο χρόνο της καριέρας της έβγαλε 100.000 αγγλικές λίρες, επιλέγει πολιτικούς ή άντρες της υψηλής κοινωνικής τάξης και παίρνει 150 αγγλικές λίρες την ώρα ή 650 λίρες για όλη τη νύχτα.

Είναι ιδιαίτερα επιλεκτική και δεν κλείνει δεύτερο ραντεβού σε όποιον δεν την ικανοποιήσει.
Όπως λέει προτιμά τον «οργασμό, πληρωμή και τέλος» και παραδέχεται «ευθαρσώς» πως δεν έχει καλύτερο από το πρωκτικό σεξ.


Η 34χρονη είναι πολύ ικανοποιημένη από τα χρήματα και τον τρόπο ζωής που έχει τώρα, ενώ απολαμβάνει και την στήριξη της μητέρας της, που μετακόμισε κοντά της για να την βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

 
Top