Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός, Ντάρεν Κρις θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά American Crime Story με θέμα τη δολοφονία του Ιταλού σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε.
Ο Κρις, γνωστός από την τηλεοπτική μουσική κωμική σειρά "Glee", στον τρίτο κύκλο της σειράς, με θέμα διάσημα εγκλήματα στις ΗΠΑ και τίτλο: "Versace: American Crime Story", σύμφωνα με το CNN θα υποδυθεί τον δολοφόνο του Τζιάνι Βερσάτσε, Άντριου Κουνάναν.
Ο Ντάρεν Κρις για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς θα συνεργαστεί ξανά με τον δημιουργό του "Glee", Ράιαν Μέρφι. Στον ρόλο του Ιταλού σχεδιαστή μόδας έχει επιλεγεί ο Έντγκαρ Ραμίρεζ, ηθοποιός από τη Βενεζουέλα.
Ο τρίτος κύκλος της σειράς American Crime Story βασίζεται στο βιβλίο "Vulgar Favors" της συγγραφέως του Vanity Fair, Μορίν Ορθ.
Η τρίτη σαιζόν της σειράς θα εξιστορήσει το χρονικό της δολοφονίας του διάσημου σχεδιαστή από τα χέρια του κατά συρροή δολοφόνου, Άντριου Κουνάναν. Στις 15 Ιουλίου του 1997, ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον Άντριου Κανανάν, ο οποίος μετά από οκτώ μέρες αυτοκτόνησε. Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν αποκαλυφθεί.
Τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα και θα εναλλάσσονται με αυτά της δεύτερης σαιζόν του American Crime Story που επικεντρώνεται στα επακόλουθα του τυφώνα Κατρίνα στην Αμερική. Δεν έχουν ανακοινωθεί οι υπόλοιποι συντελεστές του "Versace: American Crime Story", αν και ο παραγωγός Ράιαν Μέρφι δήλωσε ότι η Λέιντι Γκάγκα δεν θα υποδυθεί τη Ντονατέλα Βερσάτσε, όπως ανέφεραν φήμες.
Η δεύτερη και η τρίτη σαιζόν της σειράς θα προβληθούν τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με το eonline.com.
 
Top