Τα κοντά αυτά κουρέματα, θα σας πάρουν τα μυαλά! Μπορεί να μην είχατε αποφασίσει να κόψετε τα μαλλιά σας αλλά μετά από αυτά τα κουρέματα θα αλλάξετε γνώμη.

Μπορείτε να επιλέξετε το χτένισμα σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και την υφή των μαλλιών. Εδώ θα βρείτε 20 μοντέρνα κοντά κουρέματα που είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

To κούρεμα αυτό ταιριάζει πολύ σε άτομα που έχουν στρογγυλό πρόσωπο και είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κοντά κουρέματα. Ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σας βοηθά επίσης να αδυνατίσετε χαρακτηριστικά που δεν επιθυμείτε να τονίσετε. 

Το κούρεμα αυτό είναι πιο εντυπωσιακό όταν θα έχετε κάνει ένα φωτεινό μακιγιάζ.


Τα σγουρά χτενίσματα στο κοντό μαλλί είναι πολύ στη μόδα. Το χτένισμα αυτό είναι πολύ ρομαντικό. Μπορείτε επίσης να κάνετε και στα μαλλιά σας και ξανθά φλασάκια. Προσθέστε λίγο highlight αν έχετε λεπτή τρίχα, το οποίο θα αυξήσει τον όγκο στα μαλλιά. Με αυτά τα σγουρά μαλλιά, μπορείτε να έχετε το άγριο βλέμμα που επιθυμείτε. Αν δεν έχετε σγουρά μαλλιά, στη συνέχεια, μπορείτε να τα κάνετε κυματιστά με τη βοήθεια ενός εξαρτήματος για μπούκλες.



Το φυσικό χτένισμα σε στενά κουρεμένα μαλλιά είναι ένα από τα μοντέρνα κοντά κουρέματα. Το χτένισμα είναι καλύτερο για τις μαύρες γυναίκες για τα φυσικά και όμορφα σγουρά μαλλιά τους. Στο χτένισμα, όπου πέφτουν οιι μπούκλες στο μέτωπο σας, σας δίνει μια δραματική εμφάνιση. Βελτιώστε το χτένισμά σας με κόκκινο κραγιόν και φτερωτό eyeliner. Αν θέλετε αυτό το φυσικό χτένισμα γμην ξεχάσετε να φορέσετε εκπληκτικά αξεσουάρ.



Τα κοντό πολυεπίπεδο χτένισμα είναι ένα από τα πιο μοδάτα κοντά κουρέματα. Εάν είστε ευλογημένοι με πυκνά μαλλιά, τότε μην αφήνετε την ομορφιά σας σε βαρετά κουρέματα. Προσθέστε στρώματα στο χτένισμά σας επιτυγχάνοντας αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα πολλά στρώματα κάνουν το χτένισμα πιο όμορφο. Το χτένισμα δεν αφαιρεί όγκο από το κούρεμα και σας δίνει μια άκρως ελκυστική εμφάνιση.


Ένα πολύ όμορφο κούρεμα είναι το πολυεπίπεδο καρέ, τις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά. Το χτένισμα αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό, όταν το συνδυάσετε με ένα απλό t-shirt. Είναι κατάλληλο για ανοιχτούς τόνους δέρματος και τις κυρίες που έχουν λεπτή τρίχα.


Τα κοντά στρώματα μαλλιών είναι ένα από τα μοδάτα κοντά κουρέματα. Τα κοντά κομμένα μαλλιά φαίνονται φανταστικά στις γυναίκες. Αδυνατίζουν επίσης, το πρόσωπο. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει πιο πολύ σε στρογγυλά πρόσωπα. Επίσης, αυτό το κούρεμα μπορούν να το κάνουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών. Κάντε με αυτό το κούρεμα ένα απλό μαλακό μακιγιάζ για καλύτερη εμφάνιση.


To σγουρά Afro μαλλί με τέλειες άκρες είναι ένα από τα μοντέρνα κοντά κουρέματα. Αν δεν έχετε πολύ μήκος στα μαλλιά σας. Μην πστεναχωριέστε κάντε αυτό το χτένισμα. Είναι ένα πολύ φανταχτερό και ζωντανό χτένισμα. Το κούρεμα αυτί είναι κατάλληλο για μαύρες γυναίκες. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα για ένα ραντεβού.


Επίσης, ένα όμορφο κούρεμα είναι το ίσιο καρέ. Είναι κατάλληλο για γυναίκες, οι οποίες έχουν ίσια μαλλιά. Είναι ένα μοντέρνο και ζωηρό κούρεμα που μπορεί να σας προσθέσει τη λάμψη που χρειάζεστε.


Τα αέρινα κούρεμα αυτό για λεπτά μαλλιά, θα σας συναρπάσει. Οι λεπτές ανταύγειες και το αέρινο στυλ είναι οι σωστές επιλογές για μια ώριμη κυρία. Το χτένισμα δεν παίρνει πολύ χρόνο για να γίνει στα κοντά μαλλιά σας. Μπορείτε να φορέσετε χαριτωμένα σκουλαρίκια με αυτό το χτένισμα.


To κοντό, στροφογυριστό αυτό κούρεμα είναι κατάλληλο κυρίως για μαύρες γυναίκες. Το χτένισμα είναι μοναδικό και σας μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο. Το πανέμορφο hairstyle φαίνεται πανέμορφο όταν φέρεις τα μαλλιά σου μόνο από τη μία πλευρά.



Δείτε ακόμη: Παίρνει χαρτί κουζίνας και το βάζει στα μαλλιά… Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει!
Το καρέ με γωνία, είναι ένα εκπληκτικό μοντέρνο κούρεμα. Το κούρεμα αυτό μειώνει το πάχος της τρίχας και είναι κατάλληλο για στρογγυλά πρόσωπα. Το κούρεμα φαίνεται καλύτερο σε ίσια μαλλιά. Μπορείτε να τρυπήσετε και τη μύτη σας προκειμένου να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας.




Τα κοντά αυτά κουρέματα, θα σας πάρουν τα μυαλά! Μπορεί να μην είχατε αποφασίσει να κόψετε τα μαλλιά σας αλλά μετά από αυτά τα κουρέματα θα αλλάξετε γνώμη.
Ένα εκπληκτικό κούρεμα είναι και αυτό με τις λεπτές μύτες. Προσθέστε μερικές εντυπωσιακές στρώσεις στο χτένισμα σας προκειμένου να επιτύχετε την καλύτερη εμφάνιση. Κάντε φράντζα προκειμένου να εντείνετε το βλέμμα σας. Το χτένισμα είναι καλύτερο για γυναίκες με λεπτά μαλλιά.


To κούρεμα αυτό είναι πολύ στη μόδα. Μπορείτε να επιτύχετε αυτό το βλέμμα με προϊόντα styling μαλλιών. Δεν χρειάζεστε αξεσουάρ για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Φορέστε αξεσουάρ για να αολοκληρώσετε την εμφάνιση σας.


Το αέρινο αυτό χτένισμα θα το λατρέψετε. Κάντε τις ρίζες σας λευκές ή σαντρέ ξανθό ή αφήστε τες σκούρες για μια κολακευτική εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοντέρνα χρώματα μαλλιών για να επιτύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.


Το χτένισμα αυτό φέρνει την ανατροπή. Καθώς συνθέτει το σγουρό με το ίσιο. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.




Aυτό το κούρεμα είναι τολμηρό και έχει λεπτές στρώσεις. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και είναι πολύ κομψό. Είναι κατάλληλο για γυναίκες που έχουν χοντρή τρίχα.



Δείτε ακόμη: Wob κουρέματα η νέα λατρεία που πρέπει να δοκιμάσεις!

Το Urban αυτό χτένισμα είναι ένα από τα μοντέρνα κοντά κουρέματα. Μπορείτε να προσθέσετε στρώματα για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των πυκνών και ογκώδη μαλλιών. Το χτένισμα είναι κατάλληλο για άτομα με στρογγυλό πρόσωπο.


Το κούρεμα αυτό έχει μια κομψή περικοπή.Το κούρεμα αυτό φαίνεται καλύτερο σε ίσια μαλλιά.



Το χτένισμα αυτό με τις αφέλειες είναι καλύτερο για στρογγυλά πρόσωπα. Αυτό το κούρεμα σίγουρα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Είναι ένα από πιο όμορφα και εντυπωσιακά κοντά κουρέματα.


Το γοργονέ χτένισμα, φαίνεται καλύτερο σε σγουρά μαλλιά. Φωτίστε το βλέμμα σας με τα χρώματα που είναι εμπνευσμένα από τον ωκεανό . Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για δροσερούς τόνος δέρματος.


 
Top