Τα σακάκια και τα μπουφάν αποτελούν απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας για έναν άντρα αν θέλει να έχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές επιλογές και να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου για όλες τις ώρες της ημέρας.

Εκτός, όμως, από το να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής σου, στο ίντερνετ μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από σακάκια και μπουφάν. Ένα site που σου προσφέρει αυτές τις επιλογές είναι το spartoo.gr

Εδώ μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Παράλληλα διαθέτει δωρεάν μεταφορικά, ενώ σου προσφέρει και τη δυνατότητα δωρεάν αλλαγής σε περίπτωση ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος, αλλά και σε περίπτωση που παραγγείλεις λάθος μέγεθος.

Σακάκια και μπουφάν για όλες τις ώρες


Δερμάτινα μπουφάν


Τα δερμάτινα μπουφάν δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα ενός άντρα καθώς είναι διαχρονικά κομμάτια. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μερικές μοντέρνες επιλογές που κολακεύουν το σώμα σου, αλλά και σε μερικά πιο φαρδιά σχέδια. Πολλά από αυτά μπορούν να φορεθούν το φθινόπωρο αλλά και την άνοιξη, και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουν άλλο στυλ στην εμφάνιση σου. Οι επιλογές σου στα χρώματα δεν είναι πολλές, αλλά οι μαύρες και καφέ αποχρώσεις αποτελούν τα κλασικά χρώματα για ένα δερμάτινο μπουφάν. Δες στο spartoo.com μερικά ακόμη δερμάτινα μπουφάν.

Το μαύρο δερμάτινο μπορείς να το συνδυάσεις με ένα κομψό slim τζιν και ένα ψηλό αθλητικό με δερμάτινες λεπτομέρειες για να έχεις ένα άνετο καθημερινό look. Το καφέ από την άλλη μπορείς να το φορέσεις με καφέ δερμάτινα μποτάκια ή παπούτσια, και με ένα καρό πουκάμισο σε ανάλογες αποχρώσεις.
 
Top