Τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα για την επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σίγουρα η πιο δύσκολη για τους περισσότερους από εσάς, καθώς είτε έχετε μόλις επιστρέψει από τις διακοπές ή ετοιμάζεστε να επιστρέψετε. Όπως και να'χει κάποια στιγμή θα πρέπει να το συνειδητοποιήσεις πως οι διακοπές τελείωσαν και ξεκινάει δυναμικά μια νέα «σχολική» χρονιά. Γιατί λοιπόν να μην αντιμετωπίσεις αυτή την δύσκολη κατάσταση με αισιοδοξία και θετική ματιά;

Εμείς σου έχουμε 8 διαφορετικά denim συνολάκια για να πάρεις ιδέες και να επιστρέψεις στην πόλη και στη δουλειά σου full ανανεωμένη.

Look No1: Denim φόρεμα και sneakers
Το αγαπημένο μας συνολάκι επέλεξε να φορέσει το μοντέλο της Victoria's Secret, Romee Strijd. Η Romee φόρεσε τζιν φόρεμα ως το γόνατο και sneakers. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαντηλάκι-λαχούρι στον λαιμό (ψάξε και ξέθαψέ το από τη σχολική σου τσάντα) και τσαντάκι με αλυσίδα για τον ώμο.



Look No2: Denim μίνι φόρεμα και γόβες

Αν στις διακοπές έκανες τη γυμναστική σου και νιώθεις υπέροχα με το σώμα σου (και να μην την έκανες πάλι θα πρέπει να νιώθεις υπέροχα) βάλε το μίνι τζιν φορεματάκι σου με τις σέξι μαύρες γόβες και πήγαινε στη δουλειά. Το μαύρισμά σου θα αναδειχθεί υπέροχα και όλοι θα έχουν να λένε για το υπέροχο σώμα σου.



Look No3: Αποχρώσεις denim

Δεν έχεις κάποιο denim συνολάκι που να σε συναρπάζει; Δεν πειράζει..με αυτό το στιλιστικό τρικ δεν θα χρειαστεί να έχεις τίποτα σε denim. Απλά φόρεσε ρούχα που είναι σε αποχρώσεις denim και εντυπωσίασε και πάλι με το στιλ σου. Μια μίντι φούστα ή παντελόνα σε θαλασσί απόχρωση και ένα μπλε μπλουζάκι είναι ό,τι πρέπει. Φόρα τα sneakers σου και είσαι έτοιμη. Την πρώτη μέρα στη δουλειά όλοι θα είναι πιο χαλαροί και casual.



Look No4: Τζιν και γοβάκια

Αν πήρες 1-2 κιλάκια στις διακοπές τότε αυτό το συνολάκι θα τα κρύψει μια χαρά. Φόρεσε το, λίγο πιο φαρδύ, τζιν σου, ένα μαύρο μακρύ μπλουζάκι και τα καινούρια σου trendy γοβάκια και είσαι έτοιμη.



Look No5: Mίντι denim φούστα

Φόρεσε την παλιά denim φούστα σου (επιστρέφει και πάλι στη μόδα) και συνδύασέ τη με nude φανελάκι και nude γοβάκια. Αν κόψεις και αφέλειες στα μαλλιά θα είσαι σαν μια χαριτωμένη γαλλιδούλα!



Look No6: Τζιν καμπάνα και πουκάμισο

Αν θες να γυρίζουν όλοι στο γραφείο για να σε κοιτάξουν τότε απλά φόρα ένα τζιν με άνοιγμα προς τα κάτω που να τελειώνει πάνω από τον αστράγαλο και να τονίζει όλες τις καμπύλες σου και συνδύασέ το με ένα στενό μαύρο πουκάμισο. Τα σανδαλάκια σου και ένα ανέμελο λουκ στα μαλλιά θα ολοκληρώσουν άψογα το αποτέλεσμα.



Look No7: Total denim

Αν πρόλαβες να πας στα μαγαζιά θα έχεις ήδη αποκτήσει το συγκεκριμένο τζιν (ή κάποιο παρόμοιό του) που είναι πολύ στη μόδα φέτος και συνδυάζει διαφορετικές αποχρώσεις τζιν. Συνδύασέ το με ένα τζιν πουκάμισο και σανδάλια και είσαι έτοιμη!



Look No8: Denim overall

Θες να τρελάνεις όλο το γραφείο; Ε τότε θα πρέπει να φορέσεις την ολόσωμη τζιν φόρμα σου με τις ψηλές πλατφόρμες. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσεις όποιον βρεθεί στο πέρασμά σου.


faysbook.gr
 
Top